x
 
   
Nakit od Swarovski kristala

SWAROVSKI KRISTAL

Swarovski kristali se sastoje od malih komada kristala, koji se formiraju topljenjem od silicijeve oksidne prašine i stakla i izlivanjem u čvrste i glatke krivulje uz pomoć visokih tehnologija.

ZARUČNIČKI PRSTENI SA SWAROVSKI KRISTALOM

ZARUČNIČKI PRSTENI
SA SWAROVSKI KRISTALOM

PREPORUČUJEMO
boderISTRAŽITE VIŠE

SWAROVSKI KRISTAL

Swarovski je mali komad kristala oblikovan od praha stakla i silikon oksida pomiješanih zajedno u glatku i čvrstu masu visoke tehnologije. Kristali su inače pojačani još jednim slojem, što im pruža sjaj dijamanata. Pored njegove briljantnosti, čistoće i besprijekorne kvalitete, ono što ih razlikuje od drugih je njihov način obrade koji daje sjajnu površinu sličnu dijamantima što se tiče odsjaja.

Glamira daje mjesto tamno plavom, zelenom, crvenom i neprozirnom swarovski nakitu koji uključuje naušnice, prstene, narukvice, manžete i druge dizajne. Možete kombinirati bilo koju boju Swarovski s drugim dragim i poludragim kamenima, zatim ih postaviti u zlatnu ili srebrnu okolinu i napraviti swarovski prsten . Osim toga, možete uživati mijenjajući detalje na narukvici po Vašoj želji i napraviti jedinstvenu swarovski narukvicu za sebe ili nekog dragog. Možete otkriti predivne boje i ljepotu kristala na Vašim prilagođenim swarovski naušnicama. S opcijom prilagodbe Glamira će Vas zavesti i nahraniti Vaše kreativne želje!