Nakit od Swarovski kristala

Swarovski crystal
Glamira daje mjesto tamno plavom, zelenom, crvenom i neprozirnom swarovski nakitu koji uključuje naušnice, prstene, narukvice, manžete i druge dizajne. Možete kombinirati bilo koju boju Swarovski s drugim dragim i poludragim kamenima, zatim ih postaviti u zlatnu ili srebrnu okolinu i napraviti swarovski prsten. Osim toga, možete uživati mijenjajući detalje na narukvici po Vašoj želji i napraviti jedinstvenu swarovski narukvicu za sebe ili nekog dragog. Možete otkriti predivne boje i ljepotu kristala na Vašim prilagođenim swarovski naušnicama. S opcijom prilagodbe Glamira će Vas zavesti i nahraniti Vaše kreativne želje!
Swarovski je mali komad kristala oblikovan od praha stakla i silikon oksida pomiješanih zajedno u glatku i čvrstu masu visoke tehnologije. Kristali su inače pojačani još jednim slojem, što im pruža sjaj dijamanata. Pored njegove briljantnosti, čistoće i besprijekorne kvalitete, ono što ih razlikuje od drugih je njihov način obrade koji daje sjajnu površinu sličnu dijamantima što se tiče odsjaja.

Napravio ih je čovjek preciznom obradom divnih, visokokvalitetnih staklenih kristala koji sadrže kvarc, pijesak i minerale. Swarovski kristali su proizvod specijalnog procesa obrade koji im omogućava da dobiju odsjaj spektra. Stvoren da bude savršen obzirom na kvalitetu, boju, veličinu i oblik, Swarovski se razlikuje u odnosu na druge materijale i kombinira se u novu dimenziju ljepote.