Nakit za djecu

Šareno i ljupko: ovako razmišljamo o svojoj djeci, zar ne? Glamira, sa svojim glamuroznim i jedinstvenim dizajnima, pripremila je veselu kolekciju za sunašca naših života: našu djecu.

Nakit za djecu
boderISTRAŽITE VIŠE
  • BANGLE NARUKVICE

    BANGLE NARUKVICE
    Sjajne i šarene narukvice za djecu. Pogledajte ovu kategoriju i prođite nešto specijalno za Vaše dijete.

  • NOVE OGRLICE

    NOVE OGRLICE
    Pogledajte našu kolekciju i možete pronaći ogrlice, dizajnirane samo za djecu.

PREPORUČUJEMO
Loading...

Nakit za bebe i djecu - Naušnice, Prstenje, Narukvice i Ogrlice

Djeca vole nakit, također! GLAMIRA, s izborom dječjeg nakita uključujući prstenje, naušnice, ogrlice i narukvice, zna kako povezati ono što djeca žele i ono što bi trebala imati.

Postavite stepenice do neba i pustite ih da idu! Ne trebaju odrasle da pišu vlastite bajke ili crtiće -- Međutim, možete im pomoći stvarajućui nakit za njih misleći na način na koji oni misle, sanjajući na način na koji oni sanjaju! Možete postaviti dijamantnu bubamaru da šapće lijepu muzinu čaroliju ili možete stvoriti leptire od ružičastog turmalina koji lete iznad predivnih cvjetova i slatke životinje u njihovom svijetu fantazije. S ovim raznobojnim dijamantima i metalima, možete stvoriti dječji nakit u kojem mogu nositi svoju sreću i maštu oko vrata, prstiju ili zapešća.

GLAMIRA proizvodi dječji nakit na elegantan i sofisticiran način koji podupire dijete koje razvija samosvijest i ego unutar granica mašte i nadahnuća.

Drugi put koji GLAMIRA slijedi u proizvodnji nakita za djecu je da pazi na sigurnost i zdravlje. Svi proizvodi proizvedeni od srebra i zlata su dizajnirani da budu u skladu s njihovom osjetljivom kožom. GLAMIRA-ine naušnice, prstenje, narukvice i ogrlice koje su te su pogodne za dječju upotrebu. Primjerice, kad birate njezine prve naušnice, ne trebate brinuti o tome da li će izazvati infekciju ili alergiju u njezinim upravo probušenim ušima. Nijedan dizajn na GLAMIRA.hr ih neće sputavati u njihovim aktivnostima. Dok se igraju, GLAMIRA, umjesto da im smeta, će biti s njima kao izlog u šareni svijet. Na taj način, ne postoji prepreka da nose kreativne i stilizirane komade.

Kao zaključak, kupujte po posebnim cijenama a oni neka počnu nositi nakit koji su osmislili GLAMIRA-ini kreativni i profesionalni dizajneri. Ono što razlikuje personalizirani dječji nakit od masovno proizvedenog nakita je to da je stvoren da bude poseban i da traje godinama. Možete ispuniti dječju maštu bojama dragog kamenja, a nakit može čekati i dok ne postanu tinejđeri!