KOLEKCIJE

Nastojimo se za izvrsnost i pokušati stvoriti jedinstvene zbirke koje odgovaraju vašim izvanrednim strastima. Nikad se ne podmirite za prosjek i dopustite GLAMIRA da vas vodi kroz svijet najvišeg modnog i finog nakita.

SMEĐI DIJAMANT

Moderan dodir i spektakularni sjaj! Smeđi dijamanti nikada nisu bili ljepši ... Kolekcija prstenova sa elegantno odabranim smeđim dijamantom za Vaš istančani ukus.

DVOJNA UPORABA

Ne morate se podmiriti za jedan pogled na vašem prstenu više! GLAMIRA vam nudi mogućnost korištenja vašeg prstena u dva različita stila. Sve što trebate učiniti je razvijati se i izmijeniti svoj prsten na stranu koju želite. Otiđite izvan uobičajene i pregledajte našu zbirku delikatno dizajniranih prstenova s dvostrukom upotrebom.

BISER

Jedno od najvećih i najstarijih čuda prirode, biseri su stoljećima fascinirale žene. Upravo sakupljeni iz kvalificiranih izvora, GLAMIRA vam donosi najbolje što možete dobiti. Pogledajte našu Pearl kolekciju i priuštite si izvrstan komad.

Emajl

Okretanje glave svojim trajnim, perivim i sjajnim završetkom, caklina je zasigurno bila jedna od najnovijih trendova ukrašavanja nakita. Savršena kombinacija moderne i tradicionalne čini caklinu nezamjenjivu osobitost i GLAMIRA vam donijela prekrasnu zbirku za pregledavanje.
boderISTRAŽITE VIŠE
 • Vjenčani prsteni

  Vjenčani prsteni
  Vaši doživotni prijatelji... Neka Vaše vjenčano prstenje predstavlja neprekidan ciklus ljubavi i blagostanja tako da ih gravirate porukom po vlastitom izboru.

 • Zaručnički prsteni

  Zaručnički prsteni
  Zaruke s nekim bi trebale biti rođene na lijevom prstenjaku koji se smatra venom ljubavi. Na taj način, vjeruje se da je par spojen u srcu. Naglasite svoju odanost s doživotnim zaručničkim prstenom!

 • Nakit za žene

  Nakit za žene
  Glamira je pravo mjesto za elegantne i pametne žene da pronađu najširi izbor visoko kvalitetnog nakita za žene.

 • Nakit za muškarce

  Nakit za muškarce
  Glamira nudi novu definiciju stila, dotjeranosti i otmjenosti nakita za muškarce. Muškarci kojima je stalo do izgleda naći će sve što im treba da izgledaju atraktivno.