KOLEKCIJE

Nastojimo se za izvrsnost i pokušati stvoriti jedinstvene zbirke koje odgovaraju vašim izvanrednim strastima. Nikad se ne podmirite za prosjek i dopustite GLAMIRA da vas vodi kroz svijet najvišeg modnog i finog nakita.

DVOJNA UPORABA

Ne morate se podmiriti za jedan pogled na vašem prstenu više! GLAMIRA vam nudi mogućnost korištenja vašeg prstena u dva različita stila. Sve što trebate učiniti je razvijati se i izmijeniti svoj prsten na stranu koju želite. Otiđite izvan uobičajene i pregledajte našu zbirku delikatno dizajniranih prstenova s dvostrukom upotrebom.

BISER

Jedno od najvećih i najstarijih čuda prirode, biseri su stoljećima fascinirale žene. Upravo sakupljeni iz kvalificiranih izvora, GLAMIRA vam donosi najbolje što možete dobiti. Pogledajte našu Pearl kolekciju i priuštite si izvrstan komad.

Emajl

Okretanje glave svojim trajnim, perivim i sjajnim završetkom, caklina je zasigurno bila jedna od najnovijih trendova ukrašavanja nakita. Savršena kombinacija moderne i tradicionalne čini caklinu nezamjenjivu osobitost i GLAMIRA vam donijela prekrasnu zbirku za pregledavanje.

Prelivajuće nijanse

Svi snovi, koje želite trajati zauvijek, su zapečaćeni u prekrasnim nijansama safira. Bit ćete onaj slatki san, kojeg će se svi sjećati. Kolekcija Prelivajućih nijansi ima sve što Vam je potrebno kako bi bili jedinstveni i nezaboravni.

Fuzija

Novi trend u svijetu nakita nastao je zahvaljujući spajanju tradicionalnog dizajna s modernom estetikom. Izrađen od žičane mreže, ostavljajući praznine između žica, nakit u stilu "Fuzija" je nakit sa iznimno finom izradom.

Crni dodir

Razbijte jednoličnost estetskim izgledom i rijetkošću zahvaljujući ovom vrhunskom premazu, stvorenim do savršenstva, koji će zadovoljiti sva Vaša očekivanja. Pogledajte proizvode iz jedinstvene i moderne kolekcije "Crni dodir", koji će udovoljiti svakom ukusu.

Kolekcija životinja

Pedantno majstorstvo Glamire kombiniralo je figure životinja s dragim kamenjem i metalima. Iskusite sada snažni duh prirode u Vašem nakitu i uživajte u privilegiji isticanja autentičnim dizajnom!

Kolekcija "Organski dizajn"

Kolekcija Organskih Dizajna donosi novu perspektivu u modi nakita. Dopunite Vaš izgled ovim jedinstveno izrađenim komadima nakita koji imponuju svakom stilu. Idite korak dalje od uobičajenog i otkrijte veličanstveni efekt čistog metala!

Influencers X GLAMIRA

Privlačne kolekcije koje odražavaju jedinstvene emocije najutjecajnijih imena mode i stila života, susrele su se s čarobnim dodirom GLAMIRA ... Pridružite se najnovijim trendovima s ovim strastveno izrađenim kolekcijama i osjećajte se poput stilske ikone!

Tropska Kolekcija

Nadahnuti palmama koje su poredane uz bijele pješčane plaže, egzotičnim pticama i čežnjom za romantičnom večeri uz more s kokosom u rukamam, GLAMIRA je stvorila jedinstvenu kolekciju koja Vas uvodi u ljetni ugođaj i prizvat će slike blagih valova i svjež ljetni povjetarac.
boderISTRAŽITE VIŠE
 • Vjenčani prsteni

  Vjenčani prsteni
  Vaši doživotni prijatelji... Neka Vaše vjenčano prstenje predstavlja neprekidan ciklus ljubavi i blagostanja tako da ih gravirate porukom po vlastitom izboru.

 • Zaručnički prsteni

  Zaručnički prsteni
  Zaruke s nekim bi trebale biti rođene na lijevom prstenjaku koji se smatra venom ljubavi. Na taj način, vjeruje se da je par spojen u srcu. Naglasite svoju odanost s doživotnim zaručničkim prstenom!

 • Nakit za žene

  Nakit za žene
  Glamira je pravo mjesto za elegantne i pametne žene da pronađu najširi izbor visoko kvalitetnog nakita za žene.

 • Nakit za muškarce

  Nakit za muškarce
  Glamira nudi novu definiciju stila, dotjeranosti i otmjenosti nakita za muškarce. Muškarci kojima je stalo do izgleda naći će sve što im treba da izgledaju atraktivno.

Loading...