Prsteni obećanja

Loading...
Filtar
Poredaj po: Najprodavanije
Odaberite Leguru
Metalna
boja

Pregledu nakita

Tablično
Poredaj po: Najprodavanije
Pronađeno je 45 proizvoda koji se mogu personalizirati. [i]
  1. lifetime warranty
  2. 60 day return policy
  3. Zaručnički Prsteni

ZAVJETNI PRSTENI

Kako vaša veza postaje ozbiljnija, tako lagano prelazite nekoliko etapa na tom putu. Stoga, kada dođete do tog trenutka u kojem biste joj željeli predložiti nešto, no čini vam se da je ipak prerano postaviti sudbonosno pitanje, onda biste trebali razmisliti o zavjetnom prstenu za tu posebnu osobu u vašem životu. I zavjetni prsten nije "samo za djevojke", kao što možda mislite. Ako ste se pokazali na društvenim mrežama, uživate zajedno i možete zamisliti budućnost s tom osobom, tada je stvar sigurna. Dakle, zašto ne biste uvažili tradiciju i ovu fazu udvaranja obilježili zavjetnim prstenom? Sada to već ima smisla, zar ne? Postoji mnogo etapa u životu i u ljubavi. Većinu treba zapamtiti po nečemu što će nas podsjećati na taj posebni trenutak ili dan. GLAMIRA može sve to učiniti za vas.

Kada pomislite na prstene kao simbole povezanosti, tada se obično ne smatra kako oni mogu biti i za muškarce, međutim, zavjetni muški prsteni su naširoko poznati. Primjera radi, Claddagh prsten je tradicionalni irski prsten. On govori mnogo ovisno o prstu na kojem se nosi i načina i smjera u kojem je okrenut. Po tome se odmah može vidjeti status odnosa u ljubavi, prijateljstvu i lojalnosti. To je prekrasan način da svima pokažete vaš status bez da izgovorite i jednu riječ.

Postoji veliki broj vrsta zavjetnih prstena za žene i GLAMIRINA kolekcija zavjetnih prstena ima veliki broj stilova i dizajna između kojih možete birati. Možete prilagoditi i personalizirati vaš prsten kako bi odgovarao vašem ukusu i stilu! Zavjetni prsten je taj koji vas podsjeća na obećanje da ćete biti voljeni više nego ikada. Jednostavno pregledajte našu web stranicu i pronađite prsten koji odgovara vašoj ljubavi ili trenutnom statusu veze. Kada poklanjate prsten, vi dajete puno više od metala i kamena. Darujete dio svog srca, a to je nešto, što nećete napraviti olako... Također, to je i prsten koji trebate podijeliti i pokazivati.

Jeste li zbilja pravi i ozbiljan par? Zašto ne biste potražili odgovarajuće zavjetne prstene koji pristaju osobi do koje vam je istinski stalo? Ono što uzajamno dijelite je najvažnija stvar koju trebate obilježiti. Kada imate odgovarajuće prstene, tada postoji osjećaj savršene ravnoteže u svemiru. Ravnoteže, koju možete ostvariti s ova dva mala prstena. Dva mala prstena, koji plutaju u ovom velikom svemiru, upoznaju jedan drugog i isprepliću se osmijesima, poljupcima i zagrljajima...

Sigurno ste čuli poprilično puno naziva za zavjetne prstene. Postoje čak i prsteni odanosti, koji su, također, zavjetni prsteni. Možete naručiti vaše personalizirane prstene, bez obzira kako ih nazivali. Želite li samo srebrne prstene? Ili više volite zlatne? Zlatni mogu biti žuti, crveni ili bijeli. Samim time, imate puno opcija između kojih možete birati; no, jednom kada odaberete, dopustite GLAMIRI da se pobrine za sve ostalo kreirajući savršeni prsten ili prstene za vas i vašu voljenu osobu.

Želite li otići još jedan korak dalje i personalizirati vaše prstene? Što mislite o tome da napravite personalizirane zavjetne prstene graviranjem imena, datuma ili poruke koju želite? Sve ovisi o vašim željama! Personalizacija je prekrasan način putem kojega možete ubaciti dio sebe u prsten koji ste odabrali. Ukoliko je vaš budžet ograničen i ne možete si priuštiti karate, zašto ne biste napisali nešto na prstenu, riječi koje će vrijediti više od tisuću karata! Još uvijek se ne možete odlučiti? Obratite se ljubaznim GLAMIRINIM djelatnicima i oni će odgovoriti na svaki vaš upit.

Muškarcima je danas teško biti u toku s modnim trendovima i svim običajima. Ako tražite zavjetni prsten za vašu izabranicu, onda ste na pravom mjestu. Dovoljno je par klikova kako biste pronašli, odabrali i naručili najljepši zavjetni prsten za nju. Najbolje od svega je, što će vaša voljena misliti kako ste vi najsjajnija zvijezda u svemiru, kada zavjetni prsten, koji ste kreirali za nju, stigne i zablista na njezinoj ruci. Blistav kao njezine oči, koje su zarobile vaše srce na prvi pogled.. Možete odabrati zavjetni prsten u obliku srca i biti još veća zvijezda. Dečki, potencijal da budete heroji se krije u svakom od vas, čim se nalazite na GLAMIRA web stranici.

Stoga, sada znate značenje zavjetnog prstena. To znači kako ste korak bliže zarukama i da ne vidite nijednu drugu, osim one koja vas gleda i čvrsto drži za ruku. Onu, koja će nositi prsten dobiven od vas... Kakvu lijepu priču imate! Priču koju će znati svi koji vide taj prsten! Čak i kada ste zajedno ili silom prilika odvojeni, prsten će svima dati do znanja da ste već ovisni o ljubavi. Prsten je poput malog zagrljaja na vašem prstu... Nema ništa ljepše od toga nego se prisjetiti osobe koju volite.

Još jedna mala napomena – ako vam je možda neugodno jer će samo vaša ljepša polovica nositi prsten, možete pogledati kolekciju zavjetnih prstena za nju i njega. Tako ćete sigurno malo smanjiti stres izborom iz GLAMIRA kolekcije zavjetnih prstena. Kao i obično, naručujući prstene od GLAMIRE, imate mogućnost ugravirati nešto na njih. U slučaju bilo kakvih pitanja, slobodno se obratite našoj korisničkoj službi koja će vam ljubazno pomoći u vezi svega što vam treba. Dobar je osjećaj znati da postoji netko tko će vas voditi kroz ovu prvu i posebnu kupnju.