Prsteni obećanja

0 Proizvodi
[?]
Loading...
Brzi Filter
Odaberite Leguru Metal
Clear
Metalna
boja
<span>Odaberite</span> Boju
Clear
  • Filter
    Filter
STILOVI
Kamen
Metalna
boja
Karat
Filter
Napredno
Pogledajte kao Tablično
  • Sortiranje Po
  • Filter
    Napredno
Pronađeno je 45 personaliziranih proizvoda. [i]
  1. lifetime warranty
  2. 60 day return policy
  3. Prsteni sa dijamantom

ZAVJETNI PRSTENI

Kako Vaša veza postaje ozbiljnija, tako lagano prelazite nekoliko etapa na tom putu. Stoga, kada dođete to tog trenutka kada biste joj željeli predložiti nešto, no izgleda Vam prerano 'pitati ju', onda bi trebalo razmisliti o zavjetnom prstenu za tu posebnu osobu u Vašem životu. I zavjetni prsten nije "samo za djevojke", kao što možda mislite. Pokazujući se zajedno mnogo prije toga, koristeći socijalne medije, kako ste 'već zauzeti' ili 'u spoju', tada je stvar sigurna. Stoga, zašto ne biste uvažili tradicuju i ovu fazu udvaranja ne biste obilježili zavjetnim prstenom? Sada to ima smisla, ne? Postoji mnogo etapa u životu i u ljubavi. Većinu treba zapamtiti po nečemu što će nas podsjećati na taj posebni trenutak ili dan. GLAMIRA može sve to učiniti za Vas.

Kada mislite na prstene kao simbolom povezanosti, tada se obično ne smatra kako oni mogu biti i za muškarce, međutim, zavjetni muški prsteni su dobro znani. Primjera radi, Claddagh prsten je tradicionalni irski prsten. On kazuje mnogo ovisno od prsta na kojem se nosi i načina i smjera u kojem je okrenut. Po tome odmah se može vidjeti status odnosa u ljubavi, prijateljstvu i lojalnosti. To je prekrasan način pokazati svima Vaš status bez da izgovorite i jednu reč.

Postoji veliki broj vrsta zavjetnih prstena za žene i GLAMIRINA kolekcija zavjetnih prstena ima veliki broj stilova i dizajna, koje možete odabrati. Možete prilagoditi i personalizirati Vaš prsten kako bi odgovarao Vašem ukusu i stilu! Zavjetni prsten je taj koji Vas sjeća na obećanje da ćete biti voljeni više nego ikada. Prosto pregledajte našu web stranicu i pronađite prsten, koji odgovara Vašoj ljubavi ili Vašem trenutnom statusu. Kada dajete prsten na dar, Vi darujete mnogo više od metala i kamena. Vi darujete dio Vašeg srca. Nešto, što nećete napraviti olako... Također, to je i prsten koji trebate podijeliti i pokazivati.

Jeste li zbilja pravi i ozbiljan par? Stoga, zašto ne potražiti odgovarajuće zavjetne prstene koji pristaju osobi do koje Vam je istinski stalo? Ono, što uzajamno dijelite je najvažnija stvar, koju trebate napraviti. Kada imate odgovarajuće prstene, tada postoji osjećaj savršene ravnoteže u svemiru. Ravnoteže, koji možete ostvarite sa ova dva mala prstena. Dva mala prstena, koji plutaju u ovom velikom svemiru, upoznaju jedan drugog i susreću se sa osmjehom, poljupcem i zagrljaljem...

Sigurno ste čuli veliki broj naziva za zavjetne prstene. Postoje čak i prsteni odanosti, koji su, također, zavjetni prsteni. Možete naručiti Vaše personalizirane prstene, bez obzira kako ih nazivali. Želite li samo srebrne prstene? Ili što mislite o zlatnim? Zlatni mogu biti žuti, crveni ili bijeli. Stoga, imate veliki broj mogućnosti za odabir; no, jednom kada odaberete, ostavite GLAMIRI da se pobrine za sve ostalo kreirajući savršni prsten ili prstene za Vas i Vašu voljenu osobu.

Želite li otići još jedan korak dalje i personalizirati Vaše prstene? Što mislite o tome napraviti personaliziranje zavjetnih prstеna graviranjem imena, datuma ili poruke koju želite? Sve ovisi od Vas! Personaliziranje je prekrasan način dodati nešto prstenu, koji ste odabrali. Ukoliko je Vaš proračun ograničen i ne možete si priuštiti karate, zašto ne biste napisali nešto na prstenu, koje će biti vrednije od hiljadu karata! Još uvek ne možete odlučiti? Obratite se ljubaznim GLAMIRINIM djelatnicima i oni će odgovoriti na svaki Vaš upit.

Hej, dečki, danas je teško biti u korak sa modom i svim običajima. Stoga, ukoliko tražite zavjetni prsten za Vašu izabranicu, Vi ste odabrali pravo mjesto. Sa samo nekoliko klikova ili tipkanja - to je sve što trebate napraviti kako biste pronašli, odabrali i naručili najljepši zavjetni prsten za nju. Najbolje od svega je, što će Vaša voljena misliti kako ste Vi najsjajnija zvijezda u svemiru, kada zavjetni prsten, koji ste kreirali za nju, stigne i zablista na njezinoj ruci. Blistav kao njezine oči, koje su zarobile Vaše srce na prvi pogled.. Možete odabrati zavjetni prsten od srca i biti još veća zvijezda. Dečki, potencijal da budete heroji se krije u svakom od Vas, koristeći GLAMIRINO web mjesto.

Stoga, sada znate značenje zavjetnog prstena. To znači kako ste za korak bliže zarukama. To znači da Vi ne vidite druge, osim one, koja Vas gleda i koja drži Vašu ruku. Onu, koja će nositi prsten dobiven od Vas... Kakvu lepu priču imate! ! I, Vašu priču znaće svi oni koju budu vidjeli taj prsten! Čak i kada ste zajedno ili odvojeno, prsten će pokazivati svima da ste ovisnik od ljubavi. Prsten je kao mali zagrljaj na Vašem prstu... Nema ništa ljepše ot toga podsjećati Vas na onog kojeg volite.

Još jedna mala napomena - da Vam ne bilo neugodno dati samo njojzi prsten, možda trebate pogledate kolekciju zavjetnih prstena za nju i njega. Tako ćete sigurno mako smanjiti stres izborom iz GLAMIRA kolekcije zavjetnih prstena. Kao i obično, naručujući prstene od GLAMIRE, Vi imate mogućnost dobiti Vaš zavjetni prsten izgraviran. Podsjećamo Vas, ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete se obratite našoj Službi za korisničku podršku uvijek i na svakom koraku u ovom procesu. Nema ništa bolje ukoliko postoji netko tko Vas može voditi tijekom ove prve kupnje.