Loading...

Tko smo mi?

Prvu trgovinu smo osnovali 1999 g. u Heilbronu, Njemačka, koja i dalje ostaje sedište i glavni ured za sve naše poslovnice. Tijekom osam godina uspješne djelatnosti u visoko razvijenom sektoru nakita, kompanija je prošla kroz velike poslovne promjene, kako bi mogla razviti svoju ponudu i uvećati broj kupaca. Na svom razvojnom putu od male draguljarne do jednog od ključnih igrača u evropskom sektoru nakita, trgovinski naziv (brand) GLAMIRA je osnovala 2011.godine. Do konca 2011 g. GLAMIRA je ostvarila iznimno veliki napredak, pored njemačkog, i na tržištu u Velikoj Britaniji i Španiji.

Tijekom 2012 g. GLAMIRA je počela dizajnirati i proizvoditi svoje vlastite proizvode. Ova promjena strategije pružila je priliku GLAMIRI aktivno učestovati na međunarodnoj areni nakita. Tijekom te iste godine GLAMIRA je počela prodavati svoje proizvode u Austriji i Švicarskoj. U 2013 g. naša kompanija je uspješno nastavila osvajati međunarodna tržišta dodajući Finsku, Italiju, Dansku, Švedsku i Francusku u svom rastućem portfoliju.

Tijekom 2014 g. GLAMIRA je nastavila sa izgradnjom vlastite korporacijske strukture, što je omogućilo osvajanje novih tržišta u Zapadnoj Europi i brzo napredovanje na ključnim europskim tržištima. U 2016 g. GLAMIRA je nastavila proširivati svoju djelatnost na tržištima Istočne Europe i Dalekom Istoku, kao i u USA, Južnoj Americi i Pacifiku.

U 2020. godini GLAMIRA je vodeća tvrtka i dostavlja svoj nakit u više od 65 zemalja širom svijeta s uredima u 8 zemalja - Njemačkoj, Švicarskoj, SAD-u, Velikoj Britaniji, Norveškoj, Australiji, Bugarskoj i Turskoj.

Mi, kao tvrtka GLAMIRA, neumorno radimo na zadovoljavanju potreba, na profesionalan i efikasan način, naših korisnika - sukladno sa našim korporacijskim vrijednostima integriteta i povjerenja. GLAMIRA je razvila infrastrukturu e-trgovine svjetske klase, koristeći vrhunsku i najsuvremeniju tehnologiju, koja respondira potrebama suvremenih globalnih potrošača pružajući im visokokvalitetnu i brzu uslugu.

GLAMIRA diljem svijeta