ŽENSKI PRSTENI

3308 proizvoda [i]
/
Brzi Filter
Odaberite Metal Legura Legura
Metalna
boja
Boja Boja
  • Filter Filter Filter
    Filter
tablično 
Postavite Uzlazni Smjer
Artikli 1 za 30 od 3308 ukupno
po stranici
  • Sortiranje Po
  • Filter
    Napredno
Pronađeno je 3308 personaliziranih proizvoda. [i]
STILOVI
Kamen
Metalna
boja
Karat
Filter
Napredno
Loading... Učitavanje Više Rezultata...
tablično 
Postavite Uzlazni Smjer
Artikli 1 za 30 od 3308 ukupno
po stranici

Vjenčano prstenje za žene – Keltsko prstenje, Keramičko zlato, Staromodno prstenje i tako da

S GLAMIRA-inom kolekcijom vjenčanog prstenja osjećat ćete se posebno i ushićenote ćete moći reći „Uzimam“! Brak je jedan od najznačajnijih događaja u životu, prema tome svi žele da ova posebna prilika bude bez greške. Žensko vjenčano prstenje koje GLAMIRA ponosno nudi pokriva širok izbor od modernih stilova do klasićnih koji će svojom ljepotom zapljusnuti mladence. Ovaj predivni ukras će šarmirati svakoga i odgovarati će Vašoj ljepoti kad se odjenete kao mladenka. Dok se Vaši snovi ostvaruju, obasjavat ćete prostoriju u koju uđete. GLAMIRA-ine majstorske kolekcije vjenčanog prstenja su dizajnirane da uvijek izgledaju savršeno. Prstenje će zaustavljati poglede i svi će uočiti razliku kod GLAMIRA prstenja. Možete pratiti GLAMIRA-in online postupak korak po korak, gdje ćete izabrati izgled i veličinu, dragi kamen te konačno stvoriti prsten!

Vjenčano prstenje uključuje keltsko, keramičko zlato, klasićno, jednostavno, čelićno zlato, maštovito, staromodno vjenčano prstenje i mnogobrojno ostalo prstenje u GLAMIRA-inim kolekcijama koje odlazi u raznolikim legurama, oblicima i bojama, sve izrađeno od najkvalitetnijih materijala i stvoreno da traje doživotno. Pronaći ćete sve vrste prstenja na GLAMIRA.hr.

Ponuda vjenčanog prstenja uključuje jednobojno prstenje od zlata, srebra, bijelog zlata i platinasto prstenje; prstenje od srebra ili paladija i elegantne kombinacije vjenčanog prstenja u dvije ili tri boje poput prstenja od čeličnog zlata ili maštovitog dijamantnog prstenja od bijelog, žutog i ružićastog zlata. Mnogo prstenja ima dijamante ili okrugle cirkone. Razmazit će Vas ponuda bilo da tražite bezvremesnki klasićni prsten, jednostavni prsten ili sjajni keltski vjenčani prsten. Sve u svemu pretražite GLAMIRA-inu veliku ponudu vjenčanog prstenja. Sigurni smo da Vaš prsten iz snova čeka na Vas u ponud vjenčanog prstenja zato jer treba samo nekoliko klikova da biste razbuktali Vašu maštu i da biste postali princeza vlastite ljubavne priče!