VJENČANI PRSTENI OD ZLATA

GLAMIRA
Zlato je oduvijek bilo klasika i vječiti odabir za vjenčano prstenja. Prirodni topli izgled i preljepi sjaj čine da zlatni venčani prsteni budu romantični i zlato da bude jedan od najtraženijih metala. Čvrstoća i izdržlivost zlata variraju ovisno od karata, i prema Vašoj želji možete odabrati karat koji biste najviše željeli.
VJENČANI PRSTENI OD ZLATA

PLATINASTO VJENČANO PRSTENJE

GLAMIRA
Najprestižniji metal za odabir vjenčanog prstena je definitivno platina. Platina ima veoma visoku izdržljivost i trajnost, tako da je osjećaj da je teža od drugih metala. Ona je 30 puta ređa od zlata i 40% teža od 14K zlata. Gustina, čistoća i rijetkost čine prsten od platine da bude izuzetno vrijedan i siguran, tako da prsten od platine može trajati godinama. Osim toga, njen satenski sjaj i prekrasna mekana bijela nijansa imaju prirodan, očaravajući izgled.
PLATINASTO VJENČANO PRSTENJE
PREPORUČUJEMO

Nakit za vjenčanje – Kupite personalizirani i nakit s značenjem na GLAMIRA.hr

Skrećete li lijevo kad svi ostali skreću desno? Plešete li po drukčijem ritmu? Ako da, GLAMIRA-in prilagodljivi nakit za vjenčanje koji nije svima dostupan je upravo za Vas!

GLAMIRA.hr je online trgovina specijalizirana za vjenčano i zaručnićko te prstenje za obećanja i svadbene setove. Na GLAMIRA.hr možete pronaći prstenje visoke kvalitete u svim cjenovnim rangovima i stilovima. Osim jednostavnih i diskretnih motiva, naša online trgovina također nudi blistavo prstenje koje odgovara osobnom ukusu i ekstravaganciji novo-vjenčanih ili partnera koji će se uskoro vjenčati: srebrno zaručnićko prstenje, prstenje od paladija, zlatno prstenje, vjenčano prstenje za svadbene setove ili prstenje od žutog i bijelog zlata te ostalih legura, jednobojno, dvobojno ili trobojno prstenje. Štoviše, žensko prstenje može biti upotpunjeno dijamantima ili okruglim cirkonima. U obilnom izboru postoje mnogobrojne ostale kombinacije koje možete odabrati da biste dobili nezaborno zadovoljstvo. Raznolikost materijala, oblika i stilova omogućuje Vam da pronađete Vaš prsten iz snova. Prstenje je, među ostalim stvarima, simbol neodvojive veze i znak odanosti. Dugotrajne legure ili čak isprepleteno prstenje ilustriraju nerazdvojivost veze. Izrazite jedinstvenost Vaše ljubavi u prstenu koji Vam savršeno odgovara jer brak je predivna i sveta stvar u životu dvoje voljenih i zaslužuje da bude obilježena predivnim vjenčanim prstenjem. Bezbrojne konfiguracije, poput Vašeg osobnog potpisa, nepogrešivo izražavaju jedinstvene osjećaje. Osim vjenčanog prstenja za muškarce i žene, naša opširna ponuda nudi sve od prstenja za obećanja preko zaručnićkog prstenja do modernih srebrnih prstenja, laganih i dugotrajnih prstenja od platine i klasićno, elegantno zlatno prstenje; sve da biste obilježili posebne trenutke u Vašem životu.

Započnite vlastitu ljubavnu priču i dopustite da budete inspirirani! Prstenje za obećanja, zaručnićko prstenje i vjenčano prstenje od žutog ili bijelog zlata i bezbrojne ostale varijacije Vam omogućuju da iskažete svoju vječnu ljubav u pravom svjetlu.

Izaberite iz naše široke ponude vjenčanog nakita i prilagodite ih po želji s dragim kamenjem, legurama ili ugraviranim tekstom. A ako ste nesigurni oko toga koju veličinu trebate poslat ćemo Vam besplatni mjerač veličine tako da možete prilagoditi budući prsten u udobnosti Vašeg doma. Ukoliko imate općenita pitanja ili pitanja o nekom određenom modelu, naša kvalificirana služba za korisnike će Vam vrlo rado besplatno pomoći.

Loading...