10% POPUSTA NA SVE NARUDŽBE VEĆE OD 4.000 kn 10% POPUSTA NA SVE NARUDŽBE VEĆE OD 4.000 kn

  Besplatna dostava

  60 dana garancija povrata

 
   
Vjenčani prsteni

Vjenčani prsteni

Vaši doživotni prijatelji... Neka Vaše vjenčano prstenje predstavlja neprekidan ciklus ljubavi i blagostanja tako da ih gravirate porukom po vlastitom izboru.

PREPORUČUJEMO
boderISTRAŽITE VIŠE
 • ZARUČNIČKI PRSTENI

  ZARUČNIČKI PRSTENI
  Zaruke s nekim bi trebale biti rođene na lijevom prstenjaku koji se smatra venom ljubavi. Na taj način, vjeruje se da je par spojen u srcu. Naglasite svoju odanost s doživotnim zaručničkim prstenom!

 • Vječnost Prstenje

  Vječnost Prstenje
  Prstenje vječnosti za doživotno trajanje ljubavi i sjećanja

 • KOLEKCIJA ZA MLADENKU

  KOLEKCIJA ZA MLADENKU
  Posebnost za buduće mladenke! Sjajni soliteri i najbolji modeli prstenja u društvu su s našim kompletom za mladenke. Nosite odraz sreće na svojim prstima!

 • PRSTENI OBEĆANJA

  PRSTENI OBEĆANJA
  Ujedinjeni s istim ciljem, oni su ostvarenje obećanja koje ste dali svojoj voljenoj osobi. Glamira će bit na Vašoj strani kada zakoračite u novi svijet sreće!

Nakit za vjenčanje – Kupite personalizirani i nakit s značenjem na GLAMIRA.hr

Skrećete li lijevo kad svi ostali skreću desno? Plešete li po drukčijem ritmu? Ako da, GLAMIRA-in prilagodljivi nakit za vjenčanje koji nije svima dostupan je upravo za Vas!

GLAMIRA.hr je online trgovina specijalizirana za vjenčano i zaručnićko te prstenje za obećanja i svadbene setove. Na GLAMIRA.hr možete pronaći prstenje visoke kvalitete u svim cjenovnim rangovima i stilovima. Osim jednostavnih i diskretnih motiva, naša online trgovina također nudi blistavo prstenje koje odgovara osobnom ukusu i ekstravaganciji novo-vjenčanih ili partnera koji će se uskoro vjenčati: srebrno zaručnićko prstenje, prstenje od paladija, zlatno prstenje, vjenčano prstenje za svadbene setove ili prstenje od žutog i bijelog zlata te ostalih legura, jednobojno, dvobojno ili trobojno prstenje. Štoviše, žensko prstenje može biti upotpunjeno dijamantima ili okruglim cirkonima. U obilnom izboru postoje mnogobrojne ostale kombinacije koje možete odabrati da biste dobili nezaborno zadovoljstvo. Raznolikost materijala, oblika i stilova omogućuje Vam da pronađete Vaš prsten iz snova. Prstenje je, među ostalim stvarima, simbol neodvojive veze i znak odanosti. Dugotrajne legure ili čak isprepleteno prstenje ilustriraju nerazdvojivost veze. Izrazite jedinstvenost Vaše ljubavi u prstenu koji Vam savršeno odgovara jer brak je predivna i sveta stvar u životu dvoje voljenih i zaslužuje da bude obilježena predivnim vjenčanim prstenjem. Bezbrojne konfiguracije, poput Vašeg osobnog potpisa, nepogrešivo izražavaju jedinstvene osjećaje. Osim vjenčanog prstenja za muškarce i žene, naša opširna ponuda nudi sve od prstenja za obećanja preko zaručnićkog prstenja do modernih srebrnih prstenja, laganih i dugotrajnih prstenja od platine i klasićno, elegantno zlatno prstenje; sve da biste obilježili posebne trenutke u Vašem životu.

Započnite vlastitu ljubavnu priču i dopustite da budete inspirirani! Prstenje za obećanja, zaručnićko prstenje i vjenčano prstenje od žutog ili bijelog zlata i bezbrojne ostale varijacije Vam omogućuju da iskažete svoju vječnu ljubav u pravom svjetlu.

Izaberite iz naše široke ponude vjenčanog nakita i prilagodite ih po želji s dragim kamenjem, legurama ili ugraviranim tekstom. A ako ste nesigurni oko toga koju veličinu trebate poslat ćemo Vam besplatni mjerač veličine tako da možete prilagoditi budući prsten u udobnosti Vašeg doma. Ukoliko imate općenita pitanja ili pitanja o nekom određenom modelu, naša kvalificirana služba za korisnike će Vam vrlo rado besplatno pomoći.