Besplatna dostava

  60 dana garancija povrata

 
   

NAKIT

PREPORUČUJEMO
boderISTRAŽITE VIŠE
 • NARUKVICE

  NARUKVICE
  Jednostavno s jednim dodirom, možete biti uređeni ... Oživite svoje narukvice pomoću raznog dragog kamenja i pružite konačni dodir!

 • Prstenovi za zglobove

  Prstenovi za zglobove
  Ponekad postoji već dovoljno detalja da prepravlja svoje ponašanje i stil. Pogledajte našu kolekciju prstenja za zglobova, malih i san proizvodi su dizajnirani u skladu sa svojim načinom razmišljanja.

 • NAKIT S DIJAMANTIMA BOKI

  NAKIT S DIJAMANTIMA BOKI
  Luksuzan i elegantan ... potpuno prilagoditi vašim jedinstvenim potrebama. Odlučite se za nešto posebno i pregledate naše kolekcije nakita sa obojenim dijamantima!

 • Nakit za inicijalima & imena

  Nakit za inicijalima & imena
  Komad nakita je izvanredan kada je urezan s inicijalima ili riječima koje govore vaše emocije.

 • Ogrlice gležanj

  Ogrlice gležanj
  Luksuzna komad nakita koji je vaš stil će dodati prekrasan detalj. Pogledajte našu zbirku ogrlice, gležanj i priuštite si ono što će se ...

 • NAKIT JEDNOSTAVNOG DIZAJNA

  NAKIT JEDNOSTAVNOG DIZAJNA
  Ako prihvatite jednostavnost u životu, GLAMIRA nakit jednostavnog dizajna pomoći će redefinirati Vaš stil.

 • kolekcije

  kolekcije
  Biseri, dizajnerske pločice i dijamantske prstenove - sve što vam je potrebno da učinite svoje nakit snove živi! Zaboravite uobičajene, pretražite naše kolekcije i rešite se retkim stilom.

 • NAUSNİCE ZA NOS

  NAUSNİCE ZA NOS
  Predivno dizajniran nos igle uzbuđenje ljubitelje trend i njihovih krajnjih želje! Napravite promjene i odlučiti za jedinstveni komad nakita koji brzo je dobivanjem popularnost među svim dobnim skupinama.

 • BROŠ

  BROŠ
  Bilo za svoju majku, drage prijatelje ili voljenu osobu obilježite svoju ljubav! Glamira je vrhunski komad za darovati nekome kao nezaboravni užitak.

 • DIZAJNIRAJTE SVOJ NAKIT

  DIZAJNIRAJTE SVOJ NAKIT
  Ako ne možete pronaći svoj nakit iz snova ni u jednoj trgovini, na pravoj ste adresi! GLAMIRA može prilagoditi svaki stil koji tražite.

NAKIT

Nakit ima moć da bude utjelovljenje bilo koje emocije koja omogućuje da se osjećate jedinstveni. On je osnovna crta stvaranja individualnog izgleda za svaku priliku, za svakoga tko ima stila.

Uz širok izbor visoko kvalitetnog, luksuznog nakita, GLAMIRA Vas potiče da otvorite svoj um i da se otvorite dostojanstvu i gracioznosti, koji unose svježinu i radost u Vaš život. Bilo da tražite ženski nakit, muški ili dječiji nakit, otkrijte naše prilagođene modele očaravajućih prstena, naušnica, ogrlica, graviranog nakita od žutog, crvenog ili bijelog zlata, srebra i mnogih drugih popularnih materijala!

Bezbrojni odabir modela nakita koji mogu zadovoljiti svačiji ukus i proračun sigurno će Vam se svidjeti. GLAMIRA također dodaje boje u nakit koji Vas uvijek iznova očarava, ponudom dragih i poludragih raznobojnih kamena kao što je ametist, peridot, tanzanit, akvamarin. Na našim web stranicama možete pronaći ogrlicu koja će uvijek biti na dohvat ruke za posebne prilike; poseban prsten koji će ilustrirati Vašu ljubav i zavjet voljenoj osobi, ili par naušnica koje daju elegantan i poseban izgled.

Također u GLAMIRI, možete podariti svojim voljenima nezaboravan poklon. Prilagođeni nakit koji možete napraviti od svih dragih kamena u rasponu od Velike četvorke (dijamant, rubin, smaragd i safir) do Swarovski i ostalih kamena, legura ili karatnih opcija bit će najbolji izbor za doživotno uživanje. Kod GLAMIRE, ograničava Vas samo mašta!