x
 
   
PREPORUČUJEMO

NAKIT

Nakit ima moć da bude utjelovljenje bilo koje emocije koja omogućuje da se osjećate jedinstveni. On je osnovna crta stvaranja individualnog izgleda za svaku priliku, za svakoga tko ima stila.

Uz širok izbor visoko kvalitetnog, luksuznog nakita, GLAMIRA Vas potiče da otvorite svoj um i da se otvorite dostojanstvu i gracioznosti, koji unose svježinu i radost u Vaš život. Bilo da tražite ženski nakit, muški ili dječiji nakit, otkrijte naše prilagođene modele očaravajućih prstena, naušnica, ogrlica, graviranog nakita od žutog, crvenog ili bijelog zlata, srebra i mnogih drugih popularnih materijala!

Bezbrojni odabir modela nakita koji mogu zadovoljiti svačiji ukus i proračun sigurno će Vam se svidjeti. GLAMIRA također dodaje boje u nakit koji Vas uvijek iznova očarava, ponudom dragih i poludragih raznobojnih kamena kao što je ametist, peridot, tanzanit, akvamarin. Na našim web stranicama možete pronaći ogrlicu koja će uvijek biti na dohvat ruke za posebne prilike; poseban prsten koji će ilustrirati Vašu ljubav i zavjet voljenoj osobi, ili par naušnica koje daju elegantan i poseban izgled.

Također u GLAMIRI, možete podariti svojim voljenima nezaboravan poklon. Prilagođeni nakit koji možete napraviti od svih dragih kamena u rasponu od Velike četvorke (dijamant, rubin, smaragd i safir) do Swarovski i ostalih kamena, legura ili karatnih opcija bit će najbolji izbor za doživotno uživanje. Kod GLAMIRE, ograničava Vas samo mašta!