Glamira recenzije

 
Average rating
4.83
Broj recenzija
14
Pogledajte sve Glamira recenzije i ocjene i saznajte što drugi kupci misle o GLAMIRA proizvodima i uslugama. Također, možete podijeliti svoju recenziju putem naše stranice o proizvodima.
Kvaliteta
Cijena
Vrijednost
Average rating
4.67
Kvaliteta
Cijena
Vrijednost
Average rating
4.67
5

Great quality and very reality look, image on web page is the same as the product itself when it was delivered. Looks very nice, just what i wanted, and the full service from order, with packaging, to delivery is very good, responsible and fast. Engraving is also very nicely done.

Recenzija od Igor | Added on: 03.06.2019
Kvaliteta
Cijena
Vrijednost
Average rating
5.00
Kvaliteta
Cijena
Vrijednost
Average rating
5.00
ČISTA DESETKA

SVAKA ČAST!STRANICA VAM JE ZAKON. POHVALA ZA ISTAKNUTE CIJENE ARTIKALA I MOGUĆNOST ODABIRA. JOŠ JEDNOM SVE POHVALE.


Recenzija od Leonardo | Added on: 14.06.2017
Kvaliteta
Cijena
Vrijednost
Average rating
5.00
Kvaliteta
Cijena
Vrijednost
Average rating
5.00
5

5

Recenzija od Lovre | Added on: 19.05.2017
Kvaliteta
Cijena
Vrijednost
Average rating
5.00
Kvaliteta
Cijena
Vrijednost
Average rating
5.00
Predivno

Dostava je bila dovoljno brza. Ovaj zaručnički prsten je tako fin i prelijep. Sviđa mi se, zaručnik mi nije mog'o boljega i ljepšega kupiti. Prezadovoljna sam i nadam se da ću ga nositi do kraja svoga života.

Svim ženama i muškarcima punoooo preporučujem ovu online trgovinu.

Recenzija od Andrea | Added on: 31.01.2017
Kvaliteta
Cijena
Vrijednost
Average rating
5.00
Kvaliteta
Cijena
Vrijednost
Average rating
5.00
Prsten

Veoma lijep prsten I jako lijepa izrada.

Recenzija od Omar | Added on: 23.08.2016
Kvaliteta
Cijena
Vrijednost
Average rating
4.33
Kvaliteta
Cijena
Vrijednost
Average rating
4.33
Dobre web stranice, predivno prstenje.

Danas je stigao moj paket. Kvaliteta je dobra, poklon kutija je elegantna, Preporučam.

Recenzija od Anna Dragan | Added on: 28.06.2016
Kvaliteta
Cijena
Vrijednost
Average rating
5.00
Kvaliteta
Cijena
Vrijednost
Average rating
5.00
Sviđa mi se!

Apsolutno preporučam ovaj proizvod. Privlačni proizvodi i zgodni dizajni.

Recenzija od Milka A. | Added on: 28.06.2016
Kvaliteta
Cijena
Vrijednost
Average rating
4.67
Kvaliteta
Cijena
Vrijednost
Average rating
4.67
Lijepo!

To je bio poklon za mene od mog muža.

Recenzija od L. Stefica | Added on: 28.06.2016
Kvaliteta
Cijena
Vrijednost
Average rating
4.67
Kvaliteta
Cijena
Vrijednost
Average rating
4.67
Vau! Predivno!

Istražujem sve stilove za svoj zaručnički prsten i mislim da ću odabrati

Recenzija od Jadranka | Added on: 28.06.2016
Kvaliteta
Cijena
Vrijednost
Average rating
5.00
Kvaliteta
Cijena
Vrijednost
Average rating
5.00
Odlične web stranice,

Dostava je trajala 10 dana od datuma naručivanja. Nazvali su me i javili da će dostava kasniti 2 dana. Nije mi bilo drago što to čujem, ali je lijepo što su nazvali.

Recenzija od Djurd | Added on: 28.06.2016