Loading...

NAŠE USLUGE

Veličina prstena je jednako važna kao i sam prsten. Graciozno i ​​udobno pristajanje prstena ojačat će vezu s ovim elegantnim komadom nakita.

GLAMIRA neće odustati dok ne budete zadovoljni u svim aspektima, stoga vam nudimo besplatno mijenjanje veličine za vaš negravirani ili ugravirani prsten unutar prvih 60 dana nakon primitka proizvoda.

Ovdje pročitajte pravila povrata za više informacija. Ako vam je potrebna dodatna pomoć, obratite se našoj službi za korisnike slanjem e-poruke na service@glamira.hr ili pozivom na broj 800 75 38. Naš tim će vam rado pomoći.

Prenesite intimnu ili osobnu poruku besplatnom graviranjem i dodajte sentimentalnu vrijednost daru života. Neka se osjeća posebnom i jedinstvenom – baš kao i njezin prsten.

GLAMIRA će vam besplatno gravirati prsten ako odaberete ovu opciju prilikom plaćanja. Možete birati između četiri različita fonta i uključiti posebne simbole, kao što su srca ili simbol beskonačnosti. Maksimalan broj simbola je 25 - uključujući razmake, ikone i slova.

Ako ste naručili proizvod bez graviranja i kasnije odlučili da ga želite gravirati, rado ćemo to učiniti uz malu naknadu od 160 kn, uključujući poštarinu nakon graviranja.

Molimo izbjegavajte graviranje od strane proizvođača koji nije GLAMIRA, jer to poništava vaše doživotno jamstvo.

GLAMIRA se ističe u sektoru atraktivnim doživotnim jamstvom. Vjenčani ili zaručnički prsten kupnja je života, stoga želimo osigurati da dobijete najkvalitetniji proizvod uz zadovoljavajuće jamstvo. Doživotno jamstvo vrijedi za sav GLAMIRA nakit jer smo sigurni u svoje proizvode. U slučaju proizvodnog defekta, GLAMIRA će ispitati proizvod i rado će ga popraviti. Molimo da pogledate Politiku povrata za više detalja.

Nakit je delikatna stvar i zahtijeva dodatnu pažnju prilikom dostave. GLAMIRA nudi dodatnu i osiguranu dostavu za sve narudžbe koje su oštećene ili izgubljene tijekom dostave.

Kada paket napusti naše prostorije, dat ćemo vam broj za praćenje za praćenje vaše pošiljke.

Preporučamo da otvorite paket i provjerite nedostaje li nešto ili je sadržaj oštećen. Ako otkrijete bilo kakvu štetu, podnesite zahtjev za naknadu štete i odbijte potvrditi primitak.

Ako niste zadovoljni naručenim proizvodom, svoj komad nakita možete vratiti GLAMIRI, bilo za povrat novca, promjenu veličine, graviranje ili popravak. Pošaljite nam obrazac za povrat koji možete ispuniti u nekoliko jednostavnih koraka. Isprintajte ga i pošaljite zajedno s proizvodom koji želite vratiti. Nakon što pošaljete obrazac za povrat, dobit ćete e-poruku s daljnjim uputama. Molimo pročitajte našu Politiku povrata prije nego nam vratite proizvod.

GLAMIRA prepoznaje važnost posebnog trenutka koji cijenite, pa uz narudžbu dobivate i modernu i besplatnu poklon kutiju.

2012. godine započeli smo dizajnirati i razvijati vlastite proizvode. Ulazak na međunarodno tržište, održavanje profesionalnih usluga i postizanje najvišeg standarda kvalitete zahtijevalo je uvođenje specijaliziranih internih gemologa. Naši stručnjaci za gemologiju ručno odabiru svaki dragulj koji koristimo i provjeravaju standarde kvalitete koje želimo ponuditi u svakom trenutku.

GLAMIRA razumije potrebu za savršenstvom u svakom detalju kada je poseban trenutak blizu. Veličina prstena je jednako važna kao i sam prsten, a GLAMIRA stoji uz vas kada vam je najpotrebnija.

Naručite mjerač veličine prstena besplatno tako što ćete kliknuti ovdje ili nam pišite na service@glamira.hr, navedite svoje ime i adresu uz naslov "Narudžba mjerača za veličinu prstena". Možete naručiti besplatni mjerač veličine prstena na svakoj stranici, odmah ispod odjeljka s cijenama, gdje piše: "Pronađite svoju veličinu prstena".

Stručnjaci iz GLAMIRE savjetovat će vas tijekom odlučivanja što kupiti za tu posebnu prigodu. Javite nam se ako želite čuti drugo mišljenje ili prijedlog i iskusni stručnjaci će vam rado pomoći. Funkcija pitajte stručnjaka može biti vrlo praktična, jer možete odrediti kriterije poput raspona cijena, prigode i vrste nakita. Stručnjaci će proučiti svaki detalj i podijeliti svoje mišljenje s vama. Za podnošenje zahtjeva kliknite ovdje, to će potrajati samo nekoliko minuta.

KAKO MOŽETE ISKORISTITI SVOJ KUPON

Sudjelujte u kampanjama putem našeg e-letka ili naše Facebook stranice kako biste dobili kupone.

Iskoristite kupon

- Možete iskoristiti samo jedan kupon po kupnji.

- Kuponi se mogu iskoristiti samo prije nego što dovršite narudžbu.

- Kupon ne možete zamijeniti za novac.

Valjanost

- Poklon bon se može iskoristiti samo unutar ograničenog vremena. Valjanost kupona se može vidjeti na kuponu ili u odgovarajućoj kampanji.

Povrati

- Općenito je moguće vratiti proizvode kupljene poklon bonovima.

- Ako iz bilo kojeg razloga poželite vratiti proizvod kupljen uz kupon, dobit ćete dodatne bodove na svoj Glamira korisnički račun.

Kuponi i promocije popusta

- Tijekom cijele godine nudimo vam brojne promocije za razne prigode.