Loading...

Zašto odabrati GLAMIRU?

Neograničeni odabir dragih kamena

Ovdje, u GLAMIRI možete odabrati tako nevjerojatno veliku količinu nakita sa različitim kamenjem i varijacijama njihovih boja. Trudimo se zadovoljiti različite ukuse i stilove, tako da naši korisnici imaju puno mogućnosti za odabir. Počevši od nakita sa tradicionalnim bijelim dijamantom do naših najnovijih modela sa obojanim dijamantima ili nakita sa rijetkim nijansama dragulja kao što je Londonski plavi topaz - sigurno ćete pronaći nešto što Vam perfektno odgovara.

Različiti stilovi

GLAMIRA designéři se vždy snaží našim klientům poskytnout co nejvíce možností. To je důvod, proč na našich webových stránkách najdete ohromující množství různých stylů šperků, které reagují na každý možný vkus.

Godine iskustva

Zbog dugogodišnjeg profesionalnog ponašanja i nastojanja da stalno unapređuje svoj rad, GLAMIRA posluje u mnogim zemljama i ima podružnice diljem svijeta. Naručivanjem kod nas možete biti sigurni da taj komad nakita pokazuje našu posvećenost na tom polju djelatnosti i višegodišnje iskustvo.

Ocjena kvalitete od strane eksperata

GLAMIRA je uvjerena kako su svi naši komadi nakita vrhunske kvalitete. Svaki komad nakita je prošao kroz vrlo zahtjevnu i strogu kontrolu naših stručnjaka. Svaki detalj našeg nakita je kreiran i izrađen sa velikom pažnjom i brigom, uz istovremeno korištenje dugogodišnjeg iskustva i stečenog znanja u toj oblasti.

Različiti načini plaćanja

GLAMIRA se trudi napraviti proces plaćanja da bude što lakši i udobniji za Vas. Predlažemo Vam različite načine plaćanja, tako da Vi možete odabrati onaj, koji Vam najviše odgovara.

Legalna i etička nalazišta

GLAMIRA radi samo sa etičkim i legalnim nalazištima dragulja. Kupovinom komada nakita kod nas, možete biti sigurni kako dragi kameni ne dolaze iz zona konflikata, već isključivo od pouzdanih i provjerenih izvora.

Brza besplatna dostava

GLAMIRA pruža osiguranu, brzu i besplatnu dostavu na Vašu adresu. Surađujemo sa pouzdanim kompanijama za dostavu, koje osiguravaju da će Vaša porudžbina stići sigurno i u najkraćem mogućem roku.

Certifikati

Nabízíme našim klientům GL certifikaci a také možnost si objednat mezinárodní GIA certifikaci pro diamantové šperky.

Naručivanje bez rizika

Naručivanjem kog GLAMIRE Vi možete biti uvjereni kako ne poduzimate nikakav rizik. Pružamo našim korisnicima mogućnost povraćaja u roku od 60 dana, tako da možete biti sigurni u kupovinu nakita, koji Vam odgovara bez ikakvih nedoumica u glavi. Ne trebate brinuti ukoliko veličina prstena nije korektna, jer imate mogućnost za besplatnu promjenu veličine Vašeg prstena jednokratno u roku od 60 dana. Pored toga, doživotno jamstvo koje dajemo je čvrst dokaz koliko vjerujemo u našu kvalitetu i našu uslugu.