Loading...

Zašto odabrati GLAMIRU?

Neograničen izbor dragog kamenja

Ovdje u GLAMIRI možete birati između nevjerojatno široke ponude nakita s različitim dragim kamenjem i varijacijama njihovih boja. Trudimo se udovoljiti svim ukusima i stilovima, tako da naši klijenti imaju mnogo opcija između kojih mogu birati. Od tradicionalnijeg bijelog dijamanta do naših najnovijih kategorija dijamanata u boji ili rjeđih nijansi dragog kamenja poput London plavog topaza - sigurno ćete pronaći ono što vam savršeno odgovara.

Različiti stilovi

GLAMIRINI dizajneri uvijek nastoje pružiti što više mogućnosti našim klijentima. Zato na našim stranicama možete pronaći golemu količinu različitih stilova nakita, koji odgovaraju svim ukusima.

Dugogodišnje iskustvo

Svojim dugogodišnjim profesionalnim odnosom i nastojanjem da kontinuirano unapređuje svoj rad, GLAMIRA se proširila u mnoge zemlje i ima podružnice diljem svijeta. Naručivanjem naših proizvoda, možete biti sigurni da taj komad nakita pokazuje našu posvećenost struci i dugogodišnje iskustvo.

Procjena kvalitete od strane stručnjaka

GLAMIRA se brine da sav naš nakit bude najbolje kvalitete. Svaki proizvod prolazi kroz vrlo rigoroznu inspekciju koju provode naši stručnjaci. Svaki detalj našeg nakita kreiran je i proizveden s najnježnijom brigom i pažnjom, a pritom se oslanjamo na dugogodišnje iskustvo i dubinsko znanje u ovom području.

Različiti načini plaćanja

GLAMIRA se trudi da proces narudžbe bude što lakši i ugodniji. Nudimo različite načine plaćanja kako biste mogli odabrati onaj koji vam najviše odgovara.

Legalna i etička nalazišta

GLAMIRA radi samo s etičkim i legalnim nalazištima dragog kamenja. Kada naručite komad nakita od nas, možete biti sigurni da dragulji ne dolaze iz konfliktnih zona, već samo iz najpouzdanijih izvora.

Brza besplatna dostava

GLAMIRA osigurava sigurnu, brzu i besplatnu dostavu na vašu adresu. Surađujemo s pouzdanim dostavnim tvrtkama koje se brinu da vaša narudžba stigne do vas sigurno i u najkraćem mogućem roku.

Certifikati

Našim klijentima osiguran je odobreni GL certifikat kao i mogućnost naručivanja GIA certifikata za dijamantni nakit.

Naručivanje bez rizika

Kad naručujete iz GLAMIRE, možete biti sigurni da ne riskirate. Našim kupcima nudimo mogućnost povrata u roku od 60 dana, tako da možete biti sigurni da ćete kupiti nakit koji vam odgovara. Ne treba vas brinuti netočna veličina prstena, jer svoj besplatni možete besplatno promijeniti u roku od 60 dana. Osim toga, doživotno jamstvo koje nudimo pouzdan je dokaz povjerenja koje ulažemo u našu kvalitetu i uslugu.