Loading...

Odustajanje

Zakonska prava u vezi s povratom proizvoda

Imate pravo na povrat proizvoda u roku od 14 dana od dana dostave narudžbe. Morate nam poslati pismenu obavijest o povlačenju (pismom, e-poštom ili faksom). Ako želite biti sigurni da će se odustajanje odvijati u zadanom roku, bitno je da nas pismeno obavijestite ili pošaljete proizvod natrag u roku od 14 dana.

Povrat treba biti upućen na sljedeću adresu:

GLAMIRA.hr
GLMR EOOD
bul. Andrey Lyapchev №1A
Sofia 1756, Bulgaria
E-pošta: service@glamira.hr

Posljedice povrata:

U slučaju uspješnog otkazivanja, svi proizvodi, usluge ili novac bilo koje strane moraju biti vraćeni, a sva prikupljena sredstva bit će oslobođena. U slučaju da su proizvodi oštećeni nakon dostave, kupac je dužan platiti odštetu. Kako biste izbjegli plaćanje naknade za štetu, preporučamo da proizvod ne koristite na bilo koji način koji bi mogao umanjiti njegovu vrijednost. Ako dugujete bilo kakvu naknadu za štetu zbog oštećenja proizvoda, ona će vam biti odbijena od iznosa koji treba biti vraćen.

Pravo na povrat novca ne odnosi se na sljedeće proizvode:

Proizvodi koji su proizvedeni po želji kupca ili koji su prilagođeni specifičnim potrebama kupca, proizvodi koji zbog svog stanja ne podliježu povratu novca, proizvodi koji se lako oštećuju i proizvodi kojima je istekao rok trajanja.