Loading...

Odustajanje

Pravne osnove povraćaja

Vi imate prava napraviti povrat Vaše narudžbine u roku od 14 dana od datuma kada je Vaša porudžbina bila dostavljena. Potrebno je poslati nam zahtjev za povraćaj u pismenom obliku (to može bit pismom, e-mailom ili faksom). Ukoliko želite biti sigurni kako će povraćaj biti realiziran na vrijeme, neobhodno je ili poslati nam Vaš zahtjev ili vratiti robu u roku od 14 dana.

Povraćaj treba biti upućen na sljedeću adresu:

GLAMIRA.hr
GLMR EOOD
bul. Andrey Lyapchev №1A
Sofia 1756, Bulgaria
E-mail: service@glamira.hr

Posljedice povraćaja:

U slučaju uspješnog prihvaćanja povrata, vraćaju se svi proizvodi, usluge ili novčana sredstva od strane bilo koje od stranaka, a sva sredstva, koja su bila blokirana bit će oslobođena. U slučaju da je proizvod oštećen nakon dostave, korisnik mora platiti naknadu. Kako bi spriječili plaćanje naknade za štetu, preporučujemo ne koristiti robu na bilo koji način koji bi mogao smanjiti njihovu vrijednost. Ukoliko dugujete bilo kakvu naknadu zbog oštećenja proizvoda, ona će biti odbijena od iznosa, koji treba biti vraćen.

Pravo povrata ne odnosi se na dolje navedene proizvode:

Proizvodi, koji su izrađeni prema specifikacijama korisnika ili koji su prilagođeni prema posebnim zahtjevima korisnika, proizvodi koji nisu prikladni za slanje natrag zbog svog stanja, proizvodi koji se mogu lako oštetiti tokom povraćaja i proizvodi čiji je rok upotrebe prošao.