Loading...

Politika sigurnosti

Staramo se, koristeći organizacione i tehnološke mjere, osigurati našu web-stranicu i druge sustave koje koristimo od gubitka, uništenja, pristupa, modifikacije ili distribicije Vaših podataka od strane neovlaštenih trećih lica. To radimo kako bismo bili uvjereni da se osjećate sigurno tijekom pretrage naše stranice - za nas je jako važno da Vaša privatnost bude zaštićena. Podatke, koje ste nam poslali bit će korišteni samo u cilju obrade Vaše narudžbe i neće se na bilo koji drugi način dijeliti sa trećim licima ili koristiti u komercijalne ili druge sumnjive aktivnosti ili svrhe.

Popunjavanjem Vaše narudžbine Vi ste se suglasili kako prihvaćate naše uvjete iz Politike za zaštitu privatnosti, i podaci koje ste nam poslali bit će korišteni samo za pružanje usluge kojom biste Vi kao korisnik bili zadovoljni, kao što su potvrđivanje i praćenje Vaše narudžbe, uspoređivanje informacija ukoliko se pojavi razlika, sprečavanje neovlaštenih djelatnosti, identifikacija proizvoda i usluga. koji Vas interesiraju i davanje korisnih uputa i kako doći do njih, kao i druge djelatnosti koje služe kako bi se dobilo zagarantirano zadovoljstvo korisnika.

SSL protokol

Jamčimo Vam kako će Vaši podaci biti obrađivani sigurno i bit će kriptirani uz pomoć SSL protokola (Secure-Socket-Layer) koristeći softver za zaštitu sigurnosti i kriptiranje na našem poslužitelju. Kriptirane informacije koje sadrže informacije o Vašoj narudžbini, Vašem imenu, adresi, kreditnoj kartici ili banci ne mogu biti pročitani od treće strane. Ovo je označeno malom ikonom u obliku “lokota” na svakoj web-stranici koja koristi SSL protokol i nalazi se na samom početku polja u kojem se unosi web adresa.

Sigurnost podataka

Garantiramo Vam sigurnost broja Vaše kreditne kartice, transakcija, broja socijalnog osiguranja i bilo kojeg drugog oblika osobnih podataka, jer će se oni prenostiti korištenjem sigurne kriptirane veze između Vas kao korisnika i naše domene. Zahvaljujući tehnologiji za kriptiranje pomoću SSL protokola, koja omogućava siguran prijenos podataka između računala-klijenta i poslužitelja bez mogućnosti da treća strana preuzima podatke, osiguravajući da se preneseni podaci koriste isključivo u cilju sa kojim je korisnik suglasan i prihvatio je tijekom pregledavanja odgovarajuće web-stranice.

PCI sistem kriptografije

GLAMIRA obezbeđuje sigurno čuvanje svih podataka koristeći PCI (Payment Card Industry) standard zaštite podataka. Mi, kao kompanija sa dugogodišnjim iskustvom, razumijemo od kolike je važnosti za naše korisnike osjećati se sigurnim tijekom online kupnje i znamo da je sigurnost i zaštićenost njihovih podataka, posebice podaka o kreditnoj kartici neophodna za uspješno poslovanje. PCI sistem kriptiranja se koristi za optimiziranje sigurnosti platnih kartica, bez značaja da li se radi o kreditnoj, debitnoj ili gotovinskoj kartici. To je skup široko prihvaćenih i rasprostranjenih pravila i standarda, napravljenih u cilju zaštite osobnih podataka korisnika i garantira njihovu sigurnost tijekom pregledavanja i plaćanja putem Interneta. Također, on pruža zaštitu od zlouporabe osobnih podataka i podataka o plaćanju.