Loading...

Politika sigurnosti

Osiguravamo našu web stranicu i druge sustave korištenjem tehničkih i organizacijskih mjera protiv gubitka, uništenja, pristupa, izmjene ili distribucije vaših podataka od strane neovlaštenih trećih strana. To radimo kako bismo osigurali da se osjećate sigurno dok pregledavate našu web stranicu jer je za nas vrlo važno da vaša privatnost bude zaštićena. Podaci koje nam pošaljete služit će samo u svrhu obrade vaše narudžbe i ni na koji način se neće dijeliti s drugim stranama, bilo za komercijalnu upotrebu ili bilo koju drugu sumnjivu aktivnost.

Naručujući od nas, slažete se s korištenjem naše Politike privatnosti i da će se podaci koje podijelite s nama koristiti za osiguravanje zadovoljstva vas kao kupca, kao što su potvrđivanje i praćenje vaše narudžbe, uspoređivanje informacija u slučaju odstupanja, sprječavanje prijevarnih radnji, identificiranje proizvoda i usluga po vašim preferencijama i pružanje korisnih uputa o tome kako doći do njih, te druge aktivnosti koje služe za zadovoljavajuće korisničko iskustvo.

SSL protokol

Uvjeravamo vas da će se vaši podaci obrađivati povjerljivo i biti kriptirani pomoću SSL (Secure-Socket-Layer) softvera za zaštitu sigurnosti. Kriptirane podatke vaše narudžbe, vaše ime, adresu, podatke o kreditnoj kartici ili bankovne podatke ne može pročitati treća strana. To je označeno malom ikonom u obliku lokota na svakoj web stranici koja koristi SSL protokol i nalazi se na samom početku vaše adresne trake, neposredno prije web adrese.

Sigurnost podataka

Jamčimo sigurnost broja vaše kartice, transakcija, broja socijalnog osiguranja i bilo kojeg drugog oblika osobnih podataka jer će se oni sigurno prenositi između vas kao korisnika i naše domene. Zahvaljujući SSL sigurnosnoj tehnologiji koja služi za prijenos informacija između klijenta i poslužitelja, one se neće propustiti trećim stranama te se time omogućava da se preneseni podaci koriste isključivo u svrhe koje je korisnik prihvatio prilikom pregledavanja web stranice na koju se to odnosi.

PCI usklađenost

GLAMIRA omogućava siguran hosting svih podataka koristeći PCI (Payment Card Industry) kompatibilnog hosting pružatelja. Mi, kao tvrtka s dugogodišnjim iskustvom, svjesni smo koliko je važno da se kupci osjećaju sigurno dok kupuju putem interneta i znamo da je osiguranje njihovih podataka, a posebno podataka o kreditnoj kartici, od presudne važnosti za uspješno poslovanje. PCI usklađenost služi za optimizaciju sigurnosti bilo koje kartice, bilo da se radi o kreditnoj, debitnoj ili čak gotovinskoj kartici. To je skup široko rasprostranjenih i prihvaćenih pravila koja su napravljena u cilju zaštite osobnih podataka klijenta i jamče njihovu sigurnost tijekom pregledavanja i plaćanja putem interneta. Također štiti od zlouporabe osobnih podataka i podataka o plaćanju.