Loading...

Politika cijena

Naša politika cijena odražava naše nastojanje da zadržimo najbolje cijene na tržištu, uz ponudu visoke kvalitete. GLAMIRA ponosno stoji iza svojih proizvoda i nudi beskrajnu raznolikost dizajna i mogućnosti modifikacije proizvoda. Naš cilj je da naše cijene budu što niže, bez da pritom narušimo kvalitetu proizvoda.

GLAMIRA posluje putem interneta čime se izbjegavaju mnogi nepotrebni troškovi, dok su mnogi trgovci prinuđeni skupo plaćati svoje poslovanje u klasičnim fizičkim trgovinama.

KAKO ODRŽAVAMO NISKE CIJENE?

  • Duboko usađeni korijeni u trgovini nakitom - Budući da se već dva desetljeća bavimo online prodajom nakita, znamo kako upravljati svojim troškovima na svim razinama.

  • Direktno od izvora - Svo drago kamenje i nakit. Svaki korak u tipičnom maloprodajnom modelu utječe na krajnju cijenu proizvoda. Mi smo proizvođači, pokrivamo sve faze procesa, počevši od prvog slova na papiru, do predaje pošiljke kurirskoj službi za dostavu. Suzdržavajući se od preprodavatelja, uvoznika, veletrgovina i i velikih izložbenih salona za prodaju nakita, možemo našim kupcima donijeti ogromne uštede.

  • Dugoročna suradnja s pouzdanim dobavljačima - Pronalazak najboljih izvora materijala i njegovanje korektnih odnosa s dobavljačima omogućuju nam uštedu na troškovima potrebnim za proizvodnju što rezultira razumnom cijenom finalnog proizvoda. Već uspostavljene dugoročne veze s pouzdanim izvorima za najkvalitetnije sirovine omogućuju nam da ponudimo jednu od najboljih cijena na tržištu danas.

  • Prednost poslovanja putem interneta - Omogućuje uštedu na troškovima plaćanja objekata, održavanja i zapošljavanja koji bi bili potrebni za fizičku trgovinu, što bi se u suprotnom odrazilo na krajnju cijenu proizvoda.

  • Nema zaliha - Dobijte ono što želite, a ne ono što imamo. - Budući da svaku narudžbu izrađujemo od nule prema vašim željama i zahtjevima, to rezultira mudrom upotrebom materijala i tako štedimo na troškovima skladištenja jer ne gomilamo zalihe. U mogućnosti smo dati vam najbolju ponudu unutar budžeta koji ste odredili, uz pružanje mogućnosti za metal, kamen, karat, veličinu i druge opcije.

    Ulažemo puno truda kako bismo našim kupcima pružili najprihvatljivije cijene i kvalitetne proizvode. Da bismo ostvarili ovaj cilj, ne možemo proizvesti više artikala za naše kupce u svrhu usporedbe. U slučaju kupnje s ciljem usporedbe, GLAMIRA zadržava pravo otkazati jedan ili više artikala iz narudžbe.

  • Vlastiti stručnjaci - dizajneri, gemolozi, eksperti za nakit koji pažljivo pregledavaju materijale i njihovu kvalitetu (metali i kamenje,), stvaraju nove dizajne i proizvode sve zajedno pod jednim imenom bez dodatnih operativnih troškova.

  • Nema skrivenih troškova - Svoj komad nakita prilagođavate tako da sami odaberete sve varijable. Ne nabijamo nerealne troškove na cijene naših proizvoda, tako da plaćate samo vrijednost onoga što kupite.

Kliknite ovde da biste saznali više o našoj etičkoj politici nabave.