Loading...

Vodič za odabir zaručničkog prstena

Vodič za odabir zaručničkog prstena

Koliko bih trebao potrošiti?

Zaručnički prsten se kupuje jednom u žovotu, stoga je jedinsten i posve osebujan, kako za onoga tko ga kupuje, tako i za onoga, kome je namijenjen. Planirali ste potrošiti jednu mjesečnu zaradu, dvije mjesečne zarade ili više? Istina je, kako je budžet za kupovu zaručničkog prstena relativna stvar i nema pravila, samo različita očekivanja. Najprije, možete odrediti budžet i nakon toga razmisliti o njenom stilu, ukusu i osobnosti. Nakon pregledavanja dizajna, kamena i metala, provjerite cijene i pronađite alternativne stilove, koji su u istom iznosu, koji ste planirali u Vašoj glavi. Dijamanti su uvijek najbolji odabir, zbog čvrstoće i dugačkog roka trajanja, no budući da je vrlo rijedak i jedinstven, morate imati na umu da će zaručnički prsten sa dijamantom biti jedan klik iznad standarda zbog njihovih cijena. Financijska situacija, očekivanja partnera i značaj prstena najvažniji su čimbenici na koje se trebate usredotočiti. Nakon pregledavanja budžeta pregledajte sve stilove i pronađite najprikladniji komad uzimajući u obzir njezin osobni stil. Bez obzira na cijenu, ukoliko ste već riješili raspon cijene u Vašoj glavi, odabir najboljeg dizajna i modela ostaje kao glavno pitanje. Morate biti sigurni, kako ćete dobiti točno ono što ona želi i što si možete priuštiti. Stoga, umjesto da slušate i vjerujete glasinama i mitovima, poslušajte svoj unutarnji glas i pronađite najbolji zaručnički prsten za svoju izabranicu, što će ju učiniti sretnom zauvijek.

Koji metal/ splitina bi mi se najviše svidjeo/la?

Průvodce zásnubními prsteny

To je veoma osobni izbor, jer svaka žena ima drugačiji stil, prije svega trebate proučite njezin stil, ukus, njezinu odjeću i obratiti pozornost na dizajn i boju njezinih komada nakita. Ukoliko ona voli klasične stvari, vječito žuto zlato moglo bi biti odličan izbor. Sa druge strane, ukoliko ona voli suvremene dizajne, bijelo zlato može biti vrlo pogodno za nju. Platina je izvrstan izbor, ukoliko ona svakodnevno nosi prsten i vodi aktivan život. Paladij savršeno odgovara njezinim osjećajima s laganom težinom. Ukoliko je ona romantična princeza, topla ružičasta boja crvenog zlata učinit će je vrlo sretnom.

Koji stil prstena bi mi se najviše svidjeo?

Stil prstena pokazuje Vaš osobni ukus i fizički je dokaz Vašeg jedinstvenog stila, te stoga svaki dizajner nakita i branda znaju od kakve je važnosti široki izbor, gdje se možete susresti sa mnogo različitih izgleda.

Optočeni Solitaire

Optočeni Solitaire: Ukoliko volite klasične stvari i uz to ste minimalista, tada jednostavan, no blistavi stil optočeni Solitaire odgovarat će Vam u potpunosti. Malene metalne kuglice i zupci daju dodatni sjaj dragom kamenu i savršeno ističu središnji kamen. Možete uživati u modernim ili vintage stilu uz Optočeni Solitaire prema Vašem ukusu.

Pogledajte stil prstena optočeni Solitaire 
vijenac

vijenac: Želite li biti u trendu i pratiti modu, no vrlo profinjeno? Stil vijenac treba biti Vaš izbor. Dizajn vijenac ima veći središnji kamen, čiji se sjaj uvećava kamenima naglaska.

Pogledajte stil prstena vijenac 
Flower

Flower: Volite li elegantne i fine floralne modele, no ste istovremeno i ljubitelj atraktivnih dizajna? Kolekcija Flower Vam pomaže dobiti jedinstveni izgled u više dimenzija. Ukoliko imate male i elegantne ruke ili prste, fini modeli davat će im graciozni izgled.

Pogledajte stil prstena Flower 
Exclusive

Exclusive: Ukoliko ste avanturista, kreativni i slobodnog duha, kolekcija Exclusive zadovoljit će sva Vaša očekivanja. Znamo da ljepota stoji u detalju, nježno oblikovani dizajni pomoći će pokazati i istaknuti središnji kamen.

Pogledajte stil prstena Exclusive 
napetost

napetost: Ukoliko je moderni i suvremeni izgled opis Vašeg stila, jedinstveni izgled i očaravajuće prelamanje svjetlosti kolekcije napetost sa minimalnim metalnim dodatkom jako će Vam odgovarati.

Pogledajte stil prstena napetost 
3 & 5 kamena

3 & 5 kamena: Zaručnički prsten sa 3 kamena simbol je prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, te je njegova poruka vanvremenska i vječna. Kamen naglaska može biti iste veličine ili može biti manji od središnjeg kamena. Ukoliko volite blistave modele, stil prstena sa 5 kamena može biti Vaš stil, jer dizajn pruža maksimalni sjaj i neodoljivo prelamanje svjetlosti.

Pogledajte stil prstena sa 3 & 5 kamena 
Kamen sa bočne strane

Kamen sa bočne strane: Je li sve što želite je više sjaja i više bljeska za Vaš stil? Ukoliko volite biti zvijezda i da se svi okreću za Vama, ovdje je kamen sa bočne strane izbor za Vas. Izgled koji privlači pažnju usmjerava oči ka središnjem kamenu i stvara zamjetan sjaj na Vama.

Pogledajte stil prstena sa bočnim kamenom 
Dizajn Solitaire

Dizajn Solitaire: PUkoliko su netradicionalni i unikatni stilovi atraktivni za Vas, moderni dodir kolekcije Dizajn Solitaire omogućit će Vam stvoriti Vaš idealni model. Prekršite klasična pravila i započnite novi pokret stvarajući ultra moderan stil.

Pogledajte stil prstena Dizajn Solitaire 
Biser

Biser: Ukoliko ste trendsetter i uvijek nositi drugačije komade, tada prsteni sa biserom od kojih zastaje dah, čekaju na Vas. Večna i elegantna ljepota bisera bit će kraj Vas i dodaće glamur Vašem sofisticiranom izgledu. Možete kombinirati bisere sa draguljima u boji ili sa klasičnim dijamantima.

Pogledajte stil prstena sa biserom 

Koji dragi kamen bi mi se najviše svidjeo?

Boja kamena igra veliku rolu u Vašim osobnim zahtjevima i vrlo je bitno odabrati pravi kamen. Proučite tajno značenje dragulja kako bi Vaš zaručnički prsten bio posve poseban.

Dijamant

Dijamant: Čista ljepota i nevinost dijamanta oduzet će Vam dah. Vijekovima je nevjerojatna svjetlucava ljepota dijamanata izazivala divljenje žena. Jednostavna i nevina ljepota dijamanata napravit će Vaš zaručnički prsten posve specijalnim.

Pogledajte zaručničke prstene sa dijamantom 
Crni dijamant

Crni dijamant: Pun samouvjerenja i nesvakidašanji... Solidan izgled i poželjnost crne nijanse simboliziraju stabilnost. Ukoliko imate visok i zahtjevan stil, crni dijamant zadovoljit će Vas definitivno svojim misterioznim izgledom. Ukoliko imate suvremeni ili sofisticirani izgled, ova vječna i moderna boja dodat će uvjerenost i stil Vašem duhu.

Pogledajte zaručničke prstene sa crnim dijamantom 
Smaragd

Smaragd: Pozivamo sve ljubitelje proljeća ovdje! Jedinstvena i zasićena zelena boja je simbol ljubavi i ponovnog rađanja. Pozivamo sve umjetnike i kreativne ljude ovdje, jer će zaručnički prsten sa smaragdom biti njihov favorit! Smaragd je, također, simbol sretnog i uspješnog braka.

Pogledajte zaručničke prstene sa smaragdom 
Safir

Safir: Veoma zasićena iintentivna plava boja nosi značenje vjernosti i povjerenja. Nevjerojatna intenzivna plava boja stvara nesvakidašnji čar i umirujući osjećaj svojim vodenim ugođajem i oceansko tamno plavom bojom. Ukoliko imate povjerenja i snage, ovo je Vaš kamen.

Pogledajte zaručničke prstene sa safirom 
Rubin

Rubin: Snažni osjećaji i najljepše ljubavne oluje... Rubin dodaje strast i kraljevski sjaj Vašem zaručničkom prstenu. Duboka crvena boja stvara bogatstvo i nepatvorenu ljepotu. Ukoliko imate ambicioznu i otvorenu osobnost, rubin je definitivno za Vas. On je simbol bezuvjetne ljubavi i strasti.

Pogledajte zaručničke prstene sa rubinom 
Bijeli safir

Bijeli safir: Ukoliko ste otmjeni, elegantni i tajansveni, ova bezbojna i vječna elegancija u cijelosti je Vaša. Ukoliko imate unutarnji sklad i uživate u tom skladu na svakom mjestu gdje god da odete, bijeli safir je savršeni odabir.

Pogledajte zaručničke prstene sa bijelim safirom 
Ametist

Ametist: Mističan purpurni izgled ima vrlo visoku energiju i stvara odličnu kombinaciju s bijelim zlatom, paladijem ili platinom. Ukoliko Vam se sviđa snažan i suvremeni izgled, možete pogledati našu kolekciju sa ametistima.

Pogledajte zaručničke prstene sa ametistom 
Citrin

Citrin: Ukoliko imate visoku energiju, iskričavi sjaj citrina treba biti Vaš odabir. Ova nijansa boje je kao dar sunca i naglašava i daje snažan dojam Vašoj pojavi. Ukoliko imate optimističan i društven karakter, ovaj graciozni kamen podići će će Vašu osobnost.

Pogledajte zaručničke prstene sa citrinom 
Plavi topaz

Plavi topaz: Ukoliko volite svijetle i intenzivne plave nijanse, plavi topaz skrenuće dodatnu pozornost na Vaš zaručnički prsten. Jedinstveno svjetlucanje zadržat će sve oči uprte u Vas i zavodljiv plavi sjaj bit će simbol Vaše odanosti.

Pogledajte zaručničke prstene sa plavim topazom 
Granat

Granat: Najelegantnija nijansa crvene boje ostavlja dojam vrlo intenzivne i snažne pojave. To je boja života i vitalnosti, te ukoliko imate vrlo visoku životnu energiju, veliku ljubav prema životu i podržavate ga vječnom ljubavlju, granat je Vaš kamen. Granat je romantika za cijeli život za Vašu istinsku ljubav.

Pogledajte zaručničke prstene sa granatom 
Peridot

Peridot: Bajkovita snaga i odražaj svjetlosti zaplijenit će Vas, ukoliko Vam se sviđaju zelenkasto žute boje. Zemljani ton podsjećat će Vas na Majku prirodu i ljepotu bez riječi. Također, ona ima tajnu poruku za Vas i Vaše voljene osobe: "Vjerujem i ljubim te".

Pogledajte zaručničke prstene sa peridotom 
Akvamarin

Akvamarin: Zadivljujuća plava boja i odražaj intenzivne plave nijanse su savršeni spoj s bilo kojom bojom metala. Očaravajući svježi izgled svojom elegantnom ljepotom pomoći će Vam da najvažniji momenat protekne glatko. Tropsko oceansko plavetnilo je izraz Vaše ljubavi.

Pogledajte zaručničke prstene sa akvamarinom 
Vatreni opal

Vatreni opal: Snažne vibracije jarko naranžaste i svih njenih nijansi podsjećaju na romantični zalazak sunca u blizini morske obale. Njegova visoka energija daje pozitivnu vibraciju našim dušama. Također, on je simbol trajne sreće i odgovara kreativnim sanjarima. Ukoliko slijedite svoje snove i uvijek ste pozitivni bez obzira gdje se nalazili, zaručnički prsten sa vatrenim opalom je Vaša najveća potpora.

Pogledajte zaručničke prstene sa vatrenim opalom 
Zelený ametyst

Zeleni ametist: Svijetlo zelena boja je simbol obnove i ukoliko Vam se sviđa zadivljujući, no rijedak izgled, zeleni ametist je vrlo dobar izbor za Vas. Novo poglavlje Vašeg života i novi početak. Ukoliko Vaša osobnost uvijek traži nove izazove, zeleni ametist, svojom lijepom i rijetkom nijansom zelene boje i značenjem koje nosi, Vam u potpunosti odgovara.

Pogledajte zaručničke prstene sa zelenim ametistom 
Zeleni turmalin

Zeleni turmalin: Ukoliko imate radosni duh i ukoliko imate balans sa svojom okolinom, zelena nijansa ovog turmalina upotpunit će Vaš karakter. Proslavite najveći trenutak svog života sa zaručničkim prstenom sa zelenim turmalinom.

Pogledajte zaručničke prstene sa zelenim turmalinom 
Ružičasti turmalin

Ružičasti turmalin: Romantična, no jarka vibracija ružičastog oborit će Vas s nogu na prvi pogled. To je boja čiste ljubavi i najslađi ružičasti ton, koji možete ikada pronaći. Ukoliko imate dojmljiv i lep stil, tada zaručnički prsten sa ružičastim turmalinom je ono pravo! Također, to je stalni podsjetnik na Vašu duboku ljubav.

Pogledajte zaručničke prstene sa ružičastim turmalinom 
Rozenkvarc

Rozenkvarc: Mirna i mekana ružičasta boja kreirat će romantičan izgled. Ne skreće previše pozornosti, no je lako prepoznatljiv! Mirna energija rozenkvarca je poput luke u koju se uvijek želite skloniti, baš kakav je i Vaš odnos. Ukoliko ste pravi romantičar, zadržite ovaj prekrasni trenutak zauvijek uz rozenkvarc na Vašem zaručničkom prstenu.

Pogledajte zaručničke prstene sa rozenkvarcom 
Žuti safir

Žuti safir: Svijetlo jarka žuta vatra probudit će sva Vaša osjetila svojim sjajem. Vrijeme je da pokažete svoju kreativnu i intelektualnu energiju. Ukolko imate snažnu i hrabru osobnost, bogata žuta boja pomoći će Vam prisjetiti se svih Vaših osjećaja.

Pogledajte zaručničke prstene sa žutim safirom 
Dimni kvarc

Dimni kvarc (Smoky Quartz): Tajanstvena boja ovog kamena pružit će jedinstveni izgled Vašem zaručničkom prstenu. Svojim toplim tonovima u boji kave, pruža vlasniku prirodni ugođaj. Ovaj kamen je u zemljanim bojama, tako da svi ljubitelji prirode mogu nositi ovaj dragulj u čast Majke Prirode. On nije previše sjajan, jer je vrijeme da se spustite na zemlju!

Pogledajte zaručničke prstene sa dimnim kvarcom 
Tanzanit

Tanzanit: Ovaj dragulj vrlo je poseban i ukoliko volite rijetke, lijepe i atraktivne komade, tanzanit mora biti Vaš izbor. Dublje i zasićenije, bogatije nijanse daju upečatljiv ton Vašem zaručničkom prstenu. Njegova jedinstvenost je divna i nevjerojatna nijansa boje je zadivljujuća. Ukoliko Vam se dopada nestandarno, tanzanit će zasigurno zadiviti Vas i Vašu voljenu osobu.

Pogledajte zaručničke prstene sa tanzanitom