Loading...

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA (FAQ) O KUPNJI

Ne, ne morate obavezno imati GLAMIRA nalog kako biste mogli poslati nam narudžbu, Vi možete napraviti narudžbu kao Gost. No, postoje brojne pogodnosti ukoliko imate GLAMIRA nalog. Primjera radi, to Vam daje mogućnost promijeniti ili otkazati Vašu narudžbu u okviru 30 minuta nakon što ste nam poslali narudžbu. Također, možete se prijaviti na Vaš nalog u bilo kojem trenutku i vidjeti trenutačni status Vaše narudžbe u Vašem pregledu (historiji) naloga. Prijava na Vaš GLAMIRA nalog je veoma jednostavna i traje manje od jedne minute.

GLAMIRA djeluje online (uz pomoć Interneta) i na taj način izbjegava dosta nepotrebnih troškova, dok su mnogi trgovci opterećeni visokim rashodima poslovanja u fizičkim trgovinama. Vi možete pogledati Našu politiku cijena za više informacija.

Doživotno jamstvo znači i garantira kako ćemo Vaš proizvod besplatno servisirati tijekom cijelog života u slučaju bilo kakvog proizvodnog defekta. Zamolit ćemo Vas otvoriti naše Jamstvo - politika povraćaja za više pojedinosti.

GLAMIRA djeluje diljem svijeta i ima logističke centre - urede u 6 zemalja: USA, Australija, Njemačka, Švicarska, Bugarska i Turska. Svaki od naših ureda je registriran kao pravno i trgovinsko lice u svojoj zemlji. Mi smo tvrtka s korijenima i kontinuirano radimo na širenju naših lokalnih ureda kako bi našim korisnicima pružili što bolje usluge.

Naše web- mjesto Vam daje potpunu kontrolu tijekom odabira svakog komada nakita, kojeg biste željeli kupiti. Imamo širok raspon opcija za odabir metala, dragulja, karata i drugih značajki proizvoda kao što su širina, debljina, profil i površina (završna obrada), ovisno o modelu i njegovom dizajnu.

GLAMIRA ima ogroman tim vlastitih dizajnera. Svaki model je kreiran od GLAMIRINIH dizajnera.

Svaki GLAMIRIN komad nakita ima mogućnost biti personaliziran/ prilagođen i biti izrađen sukladno inačicama, koje je odabrao korisnik. Ne držimo zalihe i svaki proizvod mora proći kroz proizvodni proces. Kontinuirano radimo na smanjenju vremena, potrebnog za proizvodnju, kako bismo bili uvjereni da možemo dostaviti naše proizvode što je prije moguće. Kada odaberete proizvod na našem web-mjestu, Vi možete vidjeti očekivani datum dostave za taj konkretni proizvod. Ukoliko imate događaj, koji se bliži ili neku posebnu prigodu, možete, također, odabrati različite inačice za izradu i dostavu, koje će Vam pomoći zaprimiti Vaš proizvod brže od standardnog vrijemena dostave.

Da, možete promijeniti neke od pojedinosti u Vašoj narudžbi (kao što su veličina prstena, dodati ili ukloniti Glamira logo i osobnu poruku za graviranje) ili čak ju otkazati u okviru prvih 30 minuta nakon što ste nam poslali narudžbu. Prvo je potrebno prijaviti se na Vaš GLAMIRA nalog. Nakon što ste se prijavili na Vaš Glamira nalog, možete posjetiti stranicu "Moj nalog", pregledati Vaše narudžbe i promijeniti ili otkazati Vašu narudžbu. Mijenjanje ili otkazivanje narudžbe može napraviti jedino korisnik, no ne i uposlenici iz tima za Korisničku podršku.

Ako se odlučite urediti svoju narudžbu, to možete jednostavno učiniti na našoj web stranici unutar prva 3 dana od kupnje. Otkazivanje je moguće samo u roku od jednog dana nakon izvršene narudžbe. Slijedite korake u nastavku za izmjenu ili otkazivanje narudžbe:

1 - Prijavite se na svoj GLAMIRA račun. Ako nemate GLAMIRA račun, možete ga jednostavno stvoriti klikom na gumb PRIJAVA/REGISTRACIJA na vrhu ove stranice.

2 - Nakon što se prijavite, idite na stranicu Moj račun i kliknite "Moje narudžbe" u izborniku s lijeve strane.

3 - Pronađite svoju narudžbu i kliknite " Otkaži" da biste otkazali narudžbu ili kliknite "Uredi" za izmjenu pojedinosti o narudžbi. Ako se gumb "Otkaži" ne pojavi, vaša narudžba se više ne može otkazati.

Imajte na umu da otkazivanje i izmjene narudžbe mogu dovesti do kašnjenja. U slučaju kašnjenja bit ćete obaviješteni o novom datumu dostave.

*Zahtjevi za otkazivanje i izmjene vrijede samo za narudžbe koje nisu završile proizvodni proces.

Trenutačno, GLAMIRA prodaje jedino online kako bi Vam mogla pružiti najširi mogući broj inačica za odabir.

Trenutačno nemamo ugovore o trgovinskom zastupanju ili poslovne partnere (B2B). Ukoliko vidite GLAMIRINE prodozvode kako ih prodaje neka druga zlatarna, to znači da to nisu originalni GLAMIRINI proizvodi i za njih ne vrijede uvjeti našeg jamstva.

Mi ne predlažemo demo proizvode, no imamo jako pogodne uvjete Jamstvo - politika povraćaja, tako da ne trebate brinuti, ukoliko ono što ste naručite Vam se ne bude svidjelo. Naše Jamstvo - politika povraćaja daje Vam mogućnost vratiti Vaš proizvod u roku od 60 dana od zaprimanja Vaše narudžbe sve dok ona ispunjava uvjete za povraćaj. Zamolit ćemo Vas otvoriti naše Jamstvo - politika povraćaja za više pojedinosti.

Ne trebate brinuti ukoliko Vam ne odgovara veličina prstena, zato što nam možete poslati Vaš prsten natrag za besplatnu promjenu veličine u okviru prvih 60 dana nakon zaprimanja Vaše narudžbe. Zamolit ćemo Vas otvoriti naše Jamstvo - politika povraćaja za više pojedinosti.

Kredit trgovine (store credit) je nešto kao gotovina u Vašoj lisnici i u svezi je s Vašim GLAMIRA nalogom. To Vam omogućava kupovati nakit iz GLAMIRINE online trgovine bez unosa podataka o Vašoj kreditnoj kartici ili drugih informacija o plaćanju.

Kredit trgovine na GLAMIRINOM nalogu nema ograničenja, niti isteka roka važenja, on vrijedi onoliko dugo i sve dok postoji Vaš GLAMIRA korisnički nalog.

GLAMIRA ukrasna kutija ide zajedno sa napravljenom kupnjom i ne može se kupiti pojedinačno.

Da, možete odabrati našu besplatnu opciju graviranja dok naručujete.

Ukoliko proizvod, koji biste željeli kupiti, ima mogućnost biti graviran, tada ćete vidjeti inačice za graviranje na stranici sa našim proizvodom.

Kupnja na GLAMIRINOM web-mjestu je kao da imate osobnu trgovinu nakita, koja je namijenjena samo za Vas. Veoma je jednostavno pregledavati proizvode i vidjeti ih kombinirane sa metalom i dragim kamenom prema Vašem odabiru. Naša trgovina Vam je dostupna 24/7 i možete joj pristupati iz udobnosti Vašeg doma, ureda, čak i iz obližnjeg kafea, dok se opuštate i ćaskate sa prijateljima.

GLAMIRA online trgovina Vam predlaže različite načine plaćanja kao i Korisničku podršku, orijentiran ka krajnjim korisnicima, koja će Vas pomoći, ukoliko imate bilo kakvih pitanja. Čak štoviše, ne morate ništo radite, osim što ćete platite i čekati dostavu! Vaš proizvod bit će pažljivo izrađen samo za Vas i dostavljen do Vaših vrata. I sve ovo možete dobiti po veoma konkurentnim cijenama, kao i prema najvišim standardima kvalitete. Odvojite si malo vremena i pregledajte naše proizvode kako biste otkrili još više pogodnosti!

Ukoliko ste očekivali dobiti e-mail sa potvrdom Vaše narudžbe, no on nije stigao, zamolit ćemo Vas provjeriti je li Vaše plaćanje uspješno završeno i jeste li vidjeli potvrdu Vaše porudžbine na našoj web stranici. Ukoliko ste sigurni da je transakcija završena uspješno, provjerite mape sa spamom (Spam i Junk mape) kako biste se uvjerili je li email sa potvrdom nije blokiran od strane Ulaznog spremnika Vaše e-pošte. Ukoliko i dalje ga ne možete vidjeti, možete se obratiti našoj Korisničkoj podršci za dalju pomoć. Nemojte zaboraviti dodati nas Vašem provjerenom email popisu, ukoliko koristite napredne postavke za povećanu zaštitu Vašeg Ulaznog spremnika. Možete se obratiti našoj Korisničkoj podršci, ukoliko posjetite ovu poveznicu:https://www.glamira.hr/contact/

Ne, naši prsteni nisu unutra šuplji. Naši proizvodi su solidni i izrađeni su od metala sa značajkama, koje je odabrao korisnik.

GLAMIRINE trgovine su specifične za svaku zemlju, a dostava proizvoda u drugu zemlju nije mogućna zbog ugovora sa dostavljačima i kompanijama za dostavu i poreskih uvjeta. Ukoliko želite dostavu u drugoj zemlji, Vi nam trebate poslati Vašu narudžbu iz trgovine te određene zemlje.

Najbolji način odrediti Vašu veličinu prstena je naručiti naš besplatni mjerač veličine prstena sa našeg web-mjesta. Mjerač veličine prstena je plastično pomagalo, koje možete postaviti kao prsten i očitati Vašu točnu veličinu. Možete ga naručiti ukoliko posjetite bilo koju našu stranicu sa prstenima ili ukoliko kliknete na polje "Pronađite Vašu veličinu prstena". Više pojedinosti o određivanju veličine prstena možete pronaći u našem Vodiču za odabir veličine prstena.

Fotografije proizvoda možete vidjeti zajedno sa 3D-prikazom na stranicama sa našim proizvodima. Također, možete skrolati i spustiti se malo niže na stranici sa proizvodima i vidjeti fotografije i slike, koje su podijelili naši korisnici.

Ukoliko planirate prirediti iznenađenje i niste posve sigurni u veličinu prstena, uvijek možete naručiti prosječnu veličinu prstena i poslati nam ga natrag napraviti njegovu korekciju u roku od prvih 60 dana od zaprimanja Vašeg proizvoda.

Prosječna veličina prstena varira između 51(16,4 mm) - 53 (16,9 mm) za žene i 20 (19,1 mm) - 23 (19,8 mm) za muškarce. Više pojedinosti o određivanju veličine prstena možete pronaći u našem Vodiču za odabir veličine prstena.

Svaki GLAMIRIN komad nakita ima mogućnost biti personaliziran/ prilagođen i biti izrađen sukladno inačicama, koje je odabrao korisnik. Ne držimo zalihe i svaki proizvod mora proći kroz proizvodni proces. Stoga, najuljudnije bismo zamolili naše korisnike izbjegavati kupnju samo radi uspoređivanja i naručiti onaj proizvod, koji im se doista sviđa. Molimo Vas, podsjećamo Vas kako imamo 60-to dnevnu politiku povrata za besplatnu promjenu veličine prstena i činimo sve kako bi naši korisnici bili zadovoljni proizvodima, koji su odabrali. Ukoliko trebate promijeniti veličinu prstena ili niste zadovoljni Vašim proizvodom, rado ćemo Vam pomoći. Narudžbe, koje imaju stavke koje služe samo za uspoređivanje, najvjerojatnije bit će otkazane prije nego što započne proizvodni proces istih.

Da, možete napraviti promjenu veličine prstena u okviru prvih 60 minuta nakon što ste nam poslali Vašu narudžbu. Prvo je potrebno prijaviti se na Vaš GLAMIRA nalog. Nakon što ste se prijavili na Vaš Glamira nalog, možete posjetiti stranicu "Moj nalog", pregledati Vaše narudžbe i promjeniti ili otkazati Vašu narudžbu. Mijenjanje ili otkazivanje narudžbe može napraviti jedino korisnik, no ne tim za Korisničku podršku.

Budući da su naši sustavi proizvodnje i povrata potpuno automatizirani, ne možemo ručno promijeniti postupak. Promjena veličine prstena jedino je moguća nakon što unesete korektnu veličinu prstena u našem online Zahtjevu za povrat i pošaljete ga našem sistemu. Zamolit ćemo Vas pričekati dok ne zaprimite Vašu pošiljku sa naručenim proizvodom i pratiti korake za promjenu veličine prstena. U međuvremenu, možete naručiti besplatni mjerač veličine prstena, kako biste bili sigurni da će nova veličina prstena biti točna.

GLAMIRINE kartice/vaučere možete dobiti jedino u našim online trgovinama u tijeku GLAMIRINE kampanje ili akcije, kao i u našim newsleterima, koje prate kampanje i na našim nalozima socijalnih mreža. Ne koristimo usluge i ne radimo sa 3-ćim licima za davanje bilo koje vrste kartica/vaučera ili promo koda/kodova za popuste. Zamolit ćemo Vas prijaviti se za dobivanje GLAMIRINOG newsletter-a i pratite nas na socijalnim mrežama, kako biste bili obaviješteni o našim promocionalnim kampanjama/ akcijama.

Vi se možete pretplatiti ili prijaviti za dobivanje našeg newsletter-a i pratite nas na socijalnim mrežama, gdje možete osvojiti vaučere i promo kodove ili kodove za popuste.

Nakon što dodate proizvod u Vašoj košarici za kupnju i nastavite sa plaćanjem, vidjet ćete polje Poklon-kartica / Vaučer na stranici gdje se nalaze načini plaćanja. Zamolit ćemo Vas unijeti taj kod prije nego što napravite plaćanje i uvjerite se kako je kod bio prihvaćen. Popust/ diskont ne možete primjeniti nakon plaćanja narudžbe.

Nakon što dodate proizvod u Vašoj košarici za kupnju i nastavite sa plaćanjem, vidjet ćete opciju da možete koristiti Vaš kredit trgovine na samom vrhu, gdje su načini plaćanja. Želimo Vam skrenemo pozornost kako će se opcija sa kreditom trgovine pojaviti jedino ukoliko imate kredit trgovine na Vašem GLAMIRA nalogu i Vi ste se prijavili sa korektnom email adresom, sa kojom je u svezi Vaš GLAMIRA nalog.

Ne, trenutačno ne nudimo kataloge, jer kao što možete i sami vidjeti, Vi možete kreirati mnogo više varijacija proizvoda na našoj web-stranici. Svi naši modeli i dizajni su Vam još bliži, jer ih možete vidjeti i na Vašem mobilnom uređaju.

Provjerite jeste li sva polja, koja su obavezna, popunili korektno. Vaša adresa narudžbe (naplate) treba biti unijeta na identičan način kao što je označeno na uplatnici ili formularu za uplatu. Ukoliko i nakon toga imate i dalje poteškoća tijekom slanja narudžbe, molimo Vas, odmah nas kontaktirajte.

Svi GLAMIRINI proizvodi se šalju zajedno sa GLAMIRINIM certifikatom o autentičnosti. Dijamant sa GL certikatom znači kako je dijamant, koji se koristi za izradu Vašeg proizvoda, pažljivo pregledan i odabran od strane naših vlastitih eksperata-gemologa. Dijamanti sa GL certikatom su nam dostavljeni iz legalnih izvora poštujući načela Kimberley procesa.

GIA je kratica i znači Gemološki institut Amerike, koji je najpoznatiji i najvažniji institut za ocjenjivanje i klasificiranje dijamanata na svijetu. Mi nudimo dijamante sa GIA certifikatom, kao i sa GL certifikatom. Oba certifikata garantiraju autentičnost dijamanta, koji koristimo za izradu Vašeg proizvoda. Jedina razlika između dijamanata sa GL certifikatom i GIA certifikatom je ta, što GL certifikat izdaju naši vlastiti specijalisti-draguljari i gemolozi i to je usluga, koja je uključena u Vašu kupnju i koju dobivate besplatno. Dok GIA certifikat možete dobiti jedino od GIA i to je plaćena usluga. Zamolit ćemo Vas posjetiti našu stranicu: https://www.glamira.hr/sertifikat-dijamanata/DIJAMANTI Certification za više pojedinosti o klasificiranju i načinu ocjenjivanja dijamanata.

Da, Vaš proizvod bit će identičan onome što Vi vidite na stranici sa proizvodima. Molimo vas, imajte na umu kako Vi zumirate da biste vidjeli detalje komada nakita na stranici sa proizvodima, te proizvodi izgledaju malo veći od njihove veličine u živo. Zamolit ćemo Vas provjeriti dimenzije proizvoda za točniju i finiju vizualizaciju.

Ne, graviranje neće promijenite vrijeme potrebno za izradu.

Ne, ne pohranjujemo ih. Naše web-mjesto je 100% sigurno i transakcije vezane za plaćanje su kriptirane. Mi ne pohranjujemo broj Vaše kreditne kartice, niti Vašu zaporku. Zamolit ćemo Vas otvoriti našu Polituku sigurnosti za više pojedinosti.