Nakit za žene

Glamira je pravo mjesto za elegantne i pametne žene da pronađu najširi izbor visoko kvalitetnog nakita za žene.

Nakit za žene
PREPORUČUJEMO
boderISTRAŽITE VIŠE
 • Vjenčani prsteni

  Vjenčani prsteni
  Vaši doživotni prijatelji... Neka Vaše vjenčano prstenje predstavlja neprekidan ciklus ljubavi i blagostanja tako da ih gravirate porukom po vlastitom izboru.

 • Zaručnički prsteni

  Zaručnički prsteni
  Zaruke s nekim bi trebale biti rođene na lijevom prstenjaku koji se smatra venom ljubavi. Na taj način, vjeruje se da je par spojen u srcu. Naglasite svoju odanost s doživotnim zaručničkim prstenom!

 • NAKIT S DIJAMANTIMA BOKI

  NAKIT S DIJAMANTIMA BOKI
  Luksuzan i elegantan ... potpuno prilagoditi vašim jedinstvenim potrebama. Odlučite se za nešto posebno i pregledate naše kolekcije nakita sa obojenim dijamantima!

 • Nakit za inicijalima & imena

  Nakit za inicijalima & imena
  Komad nakita je izvanredan kada je urezan s inicijalima ili riječima koje govore vaše emocije.

 • Ogrlice gležanj

  Ogrlice gležanj
  Luksuzna komad nakita koji je vaš stil će dodati prekrasan detalj. Pogledajte našu zbirku ogrlice, gležanj i priuštite si ono što će se ...

 • Prstenovi za zglobove

  Prstenovi za zglobove
  Ponekad postoji već dovoljno detalja da prepravlja svoje ponašanje i stil. Pogledajte našu kolekciju prstenja za zglobova, malih i san proizvodi su dizajnirani u skladu sa svojim načinom razmišljanja.

 • kolekcije

  kolekcije
  Biseri, dizajnerske pločice i dijamantske prstenove - sve što vam je potrebno da učinite svoje nakit snove živi! Zaboravite uobičajene, pretražite naše kolekcije i rešite se retkim stilom.

 • NAKIT JEDNOSTAVNOG DIZAJNA

  NAKIT JEDNOSTAVNOG DIZAJNA
  Ako prihvatite jednostavnost u životu, GLAMIRA nakit jednostavnog dizajna pomoći će redefinirati Vaš stil.

Loading...

Ženski nakit GLAMIRA

Postoji neotkriveni svijet ženskog nakita kod GLAMIRA. Zašto se zadovoljiti s onim što svi nose kad možete jednostavno stvoriti vlastiti stil s nekoliko klikova? Vi ste posebni i toga ste svjesni. Zato Vaš nakit treba to i odražavati. Davno su prošli dani bižuterije i jeftinih imitacija. Sada želite kvalitetnu stvar. Pravi plemeniti metali, pravo drago kamenje. Vaš izraz je stvaran i takav treba biti i Vaš nakit. Sve ovo možete učiniti svojim. Što mislite o darivanju voljenoj ženi poklona koji je svugdje nedostižan? Imate potpunu kontrolu nad metalima i dragim kamenjem koje želite i načinu na koji su složeni. Od zlata i platine do dijamanata i rubina. Dostupne su sve boje dragog kamenja da izmame osmijeh Vama ili Vašim voljenima kad vide omiljene boje oživljene u nakitu kreiranom samo za njih.

GLAMIRA je svjetski lider u personaliziranom ženskom nakitu i možete je pronaći kako stvara svoj trag u zemljama širom svijeta. Kada je u pitanju personalizacija, Vi birate plemenite metale ili legure, drago ili poludrago kamenje i graviranje citata ili samo riječi koje su posebne za Vas i Vaše. Kad pošaljete svoju narudžbu online, znate da ćete stvarati umjetničko djelo, ne samo komad nakita.

Kada je u pitanju prilagođeni ženski nakit nema druge osim GLAMIRA koja postavlja standard savršenstva. Kada prilagođavate komad nakita iz velikog izbora kolekcija i dizajna, uzimate te osnovne dizajne i stvarate svoj zaštitni znak mode, uspjeha, poštovanja ili ljubavi. Postoji toliko mnogo mogućnosti za prilagodbu jednog artikla a Vi imate potpunu kontrolu kako bi postigli da Vaš jedinstveni komad nakita postane obiteljsko nasljeđe. Na Vama je da kreirate. Ne prepuštajte svoj prilagođeni rad bilo kome. Možete imati sve najbolje od metala do vrijednog dragog kamenja. Sve što je potrebno su Vaše želje i stil da oživite svoj vlastiti nakit. Postoji li bolji osjećaj od saznanja da je Vaš nakit jedinstven, baš kao i Vi! Ili, ako se radi o daru, zamislite koliko je dragocjen Vaš prilagođeni dar posebnoj osobi u Vašem životu.

Visokokvalitetni ženski nakit je u prošlosti postojao samo u dizajnerskim trgovinama u glavnim svjetskim gradovima mode. Ti su gradovi obično vrlo, vrlo daleko. Ti su dani davno prošli i ne može biti pogodnije za kupovinu. Sada možete kupiti najluksuzniji nakit na svijetu upravo sa svojeg računala, tableta ili telefona. Bilo gdje na svijetu! Zaslužujete najblještavije dijamante i drago kamenje i veličina nije problem jer GLAMIRA može dobaviti praktički svaki kamen dostupan kod pouzdanih dobavljača dragog kamenja iz cijelog svijeta. Od dobavljača koji ne prodaju konfliktno drago kamenje. Izražavanje ljubavi ili mode omogućeno je bez ijedne brige.

Da li tražite žensko prstenje koje ostavlja dojam? Ili tražite prsten koji će reći "Volim te"? Ili onaj koji kaže želim te zauvijek? Da li će ono što osjećate prema posebnoj osobi biti potpunije s prstenom posebno dizajniranim za nju? Koju god izjavu želite podijeliti ili dati, GLAMIRA ima dijamantni i ženski nakit s dragim kamenjem za svaku prigodu.

Jedan od najomiljenijih poklona koji žena može dobiti je ogrlica ili privjesak. Kod GLAMIRA, ogrlice za žene su zasigurno omiljeni favoriti. Gdje god se udobno smjestili, pregledajte i pronađite savršen dar za posebnu osobu, posebnog člana obitelji, posebnog prijatelja... Ili, za sebe! Naravno, možete odabrati iz velikog izbora dizajna i oni, naravno, mogu biti prilagođeni na koji god način želite! Odaberite zlato, ili čak platinu za svoj metal! Zatim dijamante, rubine, smaragde, safire ili ostalo drago kamenje koje volite. Odaberite i više dragih kamena da osvijetlite poseban dan. Možete učiniti ogrlicu tako osobnom koliko Vaša mašta može zamisliti, i možete dodatno prilagoditi graviranjem omiljenog citata, imena ili važnih datuma ili dodajući drago kamenje za naglasak! Kaže se da su dijamanti ženin najbolji prijatelj. Ali najbolji način da ih se pokaže je lijep komplet naušnica. Ženske naušnice su jedan od najboljih načina za pokazati da imate ono što je potrebno kad se radi o modi. Stoga zašto se zadovoljiti s ičim manjim od naušnica koje izražavaju Vaš stav jasno i glasno! Istaknite sjaj na svojem licu i kosi na najbolji način. Kao dar ili samo za sebe, naušnice su uvijek uzvišen način za začiniti stvari. Zašto još ne dodati i drago kamenje koje iskazuje Vaše raspoloženje ili prigodu? Od vatrenih rubina ili profinjenih tamno plavih safira. Možete čak prilagoditi dizajn za još nekoliko parova da budu spremni za svaku prigodu.

Kad želite zlato, želite zlato. Nema alternative. Međutim, koju vrstu zlata želite? Sad imate vrlo velik izbor. Možda ženski nakit od bijelog zlata? Bijelo zlato je predivna alternativa žutom zlatu. Isti osjećaj i sjaj i jedinstvena boja koja će uzbuditi osjete! Stvarno meka boja u usporedbi sa žutim zlatom i Vaši će prijatelji postavljati mnoga pitanja o tome. Postavite standard za modu. Naravno, možete odabrati bilo koji dizajn ili predmet i zatim ga prilagoditi odabirom metala ili legure po svom izboru. Bijelo zlato je mnogima omiljeno.

Da li ste Vi netko tko ima više od jednog stila? Onaj tko je moderan u jednom trenu i retro u drugom? Da možda dodate malo ženskog nakita od ružičastog zlata u Vašu kolekciju? Ružičasto zlato je predivna legura metala koja Vašem stilu daje posve nov izgled. Moderni dizajn, celtic dizajn, antikni dizajn. Svi su Vaši uz GLAMIRA.

Isprobano i istinito, ženski nakit od žutog zlata je najprepoznatljiviji metal na svijetu. Ništa ne govori više od nakita od žutog zlata. Također možete odabrati bilo koji karat žutog zlata. Naravno, možete dizajnirati svoj nakit iz snova pronalazeći dizajn i prilagođavajući ga svojim kamenom rođenja a za krajnji dodir dodati bilo koje prikladno drago kamenje da ga učinite jedinstvenim. Kod GLAMIRA, svaki je predmet posebno rađen prema narudžbi. Ne mogu se pronaći gotovi komadi na polici. Sve su stvorili stručni zlatari i dizajneri. U stvari, većinom najbolji na svijetu! GLAMIRA nije samo zlato. Svaki pojedini metal ima jedinstvene osobine i stručnjaci u GLAMIRA ih dobro znaju.

Da, dijamant je samo dijamant. Ali kada kreirate prilagođeni i personalizirani predmet dijamant govori više od riječi. Dakle vrijeme je da pogledate ženski nakit s dijamantima na novi način. Dijamant možete postaviti u središte, ili, možete okružiti svoje drago kamenje prstenom dijamanata! Izbor je na Vama. GLAMIRA zna da su dijamanti posebni kao i Vi. Tako je putovanje diljem svijeta u potrazi za savršenim dijamantima dio obećanja prema Vama u pronalaženju najbolje kvalitete dijamanata u karatima i rezovima koje možda poželite. Svaki pojedini dijamant je provjeren kod GLAMIRA stručnjaka za sjaj, boju i rez.

Hej, sjajno je opet biti u crnom, ili crna ovca i ništa to ne naglašava bolje od nakita od crnog dijamanta iz GLAMIRA. Crni dijamanti su zaista upečatljiv dodatak Vašoj škrinjici s nakitom. Naravno, neće tamo dugo ostati nakon što se nađete u središtu pozornosti s prijateljima i obitelji. Crni dijamanti su izuzetni sami za sebe ili s drugim dragim kamenjem.

Za žene postoji nešto posebno u dragom kamenu u njihovom nakitu. Sama pomisao na rubine i opale, i smaradge, čak i safire. Svi podsjećaju na prinčeve i princeze, kraljeve i kraljevne, kao i blago i dvorce. Zašto ne planirati da sljedeći komad nakita bude iz vlastite bajke? Možete odabrati bilo koji dragi kamen koji zamislite i postaviti ga u prilagođeni prsten, ogrlicu, privjesak, broš ili narukvicu. Izbor je uvijek Vaš. Ako su Vam omiljene duge, skoro svaka dugina boja dostupna je u dragom kamenju! Pokažite posebnoj osobi da je ona jedina za Vas. Želite je zauvijek i jedan dan!

Ne postoji drugi način da se opiše određena nijansa zelene, osim sa smaragdom. Ženski nakit sa smaradgom je jedan od najboljih načina za prikazati službenu boju prirode! Od očiju do stabala, svi vidimo zelenu kao jednu od najvažnijih boja. Učinite smaragdno zelenu svojom bojom! Možete imati smaradge kao središte svoje personalizirane kreacije ili kao dodatni dragi kamen u bilo kojoj postavci. Smaragdi su ujedno i najbolji dar i boja smaragda nikad neće izaći iz mode.

Ako je plava Vaša boja, sretni ste kad je riječ o dragom kamenju jer je ženski nakit sa safirom jedan od najboljih dodataka Vašoj kolekciji nakita. Zamislite boju neba, ili plavog oceana. Safiri su vjerojatno najvrijedniji među dragim kamenjem za mnogo ljudi! Dragi kamen koji je predivan kao središnji kamen ili akcent bilo kojem dizajnu kojeg odaberete. Odaberite veličinu i rez svojeg safira da odgovara Vašem stilu i stavu. Velik i snažan ili malen i upečatljiv. Safiri su zaista raj za oči. Spojite ih sa smaragdima, rubinima ili drugim dragim kamenjem i Vaš prilagođeni dodatak postat će jedinstveni personalizirani predmet.

Kad razmišljate o crvenoj boji, ne postoji drugi dragi kamen koji dolazi u obzir osim rubina. Ženski nakit s rubinom je poput vatre u kamenu. To je vatra i strast koju možete iskazati svijetu u finom nakitu iz GLAMIRA. Prilagodite i personalizirajte svoj dizajn na web stranicama. Veliki rubini, mali rubini i rubini svih veličina mogu se postaviti na Vaš dizajn. S rubinima, možete odabrati tamno crvenu ili skoro ružičaste tonove za akcent ili kao središte svoje kreacije. Rubini su crveni kao ruže i odmah govore "ljubav". Ako planirate savršeni dar voljenoj osobi, rubini govore najbolje. Ruža koja će zauvijek trajati savršen je način za reći "Voljet ću te zauvijek". Možda rubini u obliku ruže s dijamantom u središtu? Sve je na Vama i Vašoj kreativnosti.

Nema boljeg načina za iskazati važnost voljene osobe ili članova obitelji od nakita s kamenom rođenja. Kamen rođenja postavljen u komad nakita iskazuje vezu koju međusobno dijelimo. Kao dar s kamenom rođenja osobe da joj pokažemo da znamo tko je. Možda je dar za majku s kamenjem rođenja sve njezine djece predivna ideja za reći "volimo te mama". To bi bio predivan poklon. Uvijek je odličan način i za proslaviti rođenje prijatelja. Uvijek je važno biti siguran u odabir pravog kamena. Da li znate da je ovo drago kamenje korišteno kao kamenje rođenja u cijelom svijetu? Safir, rubin, smaragd, ametist, akvamarin, citrin, dijamant, granat, oniks, opal, biser, peridot, tanzanit, topaz, turmalin, tirkiz i cirkon.

GLAMIRA će Vam pomoći da napravite pravi izbor kamena rođenja za svakoga bilo gdje u svijetu. Zapamtite, GLAMIRA će isporučiti robu gdje god želite!