Nakit za muškarce

Glamira nudi novu definiciju stila, dotjeranosti i otmjenosti nakita za muškarce. Muškarci kojima je stalo do izgleda naći će sve što im treba da izgledaju atraktivno.

Nakit za muškarce
PREPORUČUJEMO
boderISTRAŽITE VIŠE
 • Vyriški auskarai

  Vyriški auskarai
  Tko kaže da muškarci ne prate modne trendove? Sa GLAMIRA izvanrednoj kolekciji muške naušnice, sada možete čine glava okrenuti sa svojim nakitom baš kao i žene!

 • Zaručnički prstenovi za muškarceNovo

  Zaručnički prstenovi za muškarce
  Zaručnički prsten za Vašeg muškarca će biti jedinstveni pečat Vaše veze. Vaša ljubav je obostrana - zato to i Vi pokažite odabirom savršenog personaliziranog prstena, samo za njega

 • MUŠKE NARUKVICE

  MUŠKE NARUKVICE
  Moderni muškarci trebaju nadopuniti svoj stil malim, no dojmljivim pojedinostima. Muške kožne narukvice su savršeno pogodne za opušteni izgled modernog muškarca.

 • Muške ogrlice

  Muške ogrlice
  Mali znak može reći tisuću riječi i pokazati koliko dobro poznajete nekoga. Ogrlica koja odgovara osobnosti osobe uvijek je sjajna ideja za poseban dar.
Loading...

GLAMIRA nakit za muškarce - Personalizirano prstenje i dugmad za manšete za muškarce

Kaže se da muškarac ne treba ništa osim sata i vjenčanog prstena kao ukras. Međutim, s novom definicijom stila, dotjeranosti i delikatnosti muškog nakita, GLAMIRA stvara put do garderobe za gospodu. Također pomaže Vam da nosite nakit koji ima značenje a ne samo estetiku. GLAMIRA zna da je za muškarce najvažnije da ima značenje i da može dati dozu osobnosti u modernom okolišu. Da bi istakli muževnost, GLAMIRA prepušta muškom nakitu, uključujući dugmad za manšete imuško prstenje, da govori o njegovoj snazi i karizmi... Odjeća ne čini muškarca. Nakit čini!

Prilagođavanje Vašeg nakita, bilo da su manšete ili prstenje, s bilo kojim dragim kamenjem za sigurno donosi razinu intrige onome što bi inače bilo pragmatično. Kad pomislite na drago kamenje, prvo pomislite na dijamante, safire, rubine i smaragde. Međutim u GLAMIRA.hr, postoji dvadesetak vrsta kamenja uključujući oniks i Swarovski kao dodatak navedenoj Velikoj četvorci. Svaki kamen je dostupan u boji po kojoj je poznat, od zasljepljujuće bijele preko plave i crvene do ružićaste i žute; drugim riječima, od safira u raznolikim bojama do topaza, ametista, Garneta, Citrine i tako dalje.

Prilagođavanje odabranog nakita u bilo kojoj leguri je zadnji, ali ne i najmanje važan korak da biste stvorili ono što pripada samo Vama! Možete odabrati ružićasto, bijelotei žuto zlato ili srebro za prstenje ili dugmad. Štoviše, GLAMIRA Vam nudi dvobojni dizajn u crvenom i bijelom ili žutom i bijelom zlatu. Također, na prsten možete ugravirati vlastito ime ili Vama dragu izreku. Sve u svemu, procijenite svoje želje i ukus, prepustite srcu da odabere! Tako nakit za muškarce neće samo super izgledati nego će biti i jedinstvena priča za pričati zbog svoje personalizirane strukture.

Sa kolekcijom muškog nakita, GLAMIRA nudi širok raspon mogućnosti da stvorite svoj osobni snažni naglasak i da hrabro izjavite što uistinu želite!