Manžeta

212 proizvoda [i]
Brzi Filter
Odaberite Kamen <span>Odaberite</span> Kamen <span>Odaberite</span> Kamen
Clear
Karat Karat Karat
  • Filter Filter Filter
    Filter
redno  tablično 
Postavite Uzlazni Smjer
Artikli 1 za 60 od 212 ukupno
po stranici
  • Sortiranje Po
  • Filter
    Napredno
Pronađeno je 212 personaliziranih proizvoda. [i]
STILOVI
Kamen
Metalna
boja
Karat
Filter
Napredno
Loading... Učitavanje Više Rezultata...
redno  tablično 
Postavite Uzlazni Smjer
Artikli 1 za 60 od 212 ukupno
po stranici

Personalizirana dugmad za manšete za muškarce – Zlatna i srebran dugmad za manšete

Najsuptilniji detalji muške odjeće su oni koji najviše govore o osobi koja ih nosi. Nošenje dugmadi za manšete je način da bez napora i elegantno iskažete osobnost. Zapamtite da je Vaš stil Vaša osobna priča i da u toj priči trebate odabrati odgovarajući oklop da iskažete svoju moć. Tihi zaštitnik, svevideći čuvar... S GLAMIRA-inim bezvremenskim dugmima za manšete za muškarce, možete obasjati svoje rukave! Kod nas u GLAMIR-i, možete uživati u tome da ste glavni lik u Vašoj priči i omogučiti da detalji pokazuju Vašu jaku osobnost, smjelost i sofisticiranost.

GLAMIRA-ina personalizirana dugmad za manšete s punim značenjem je savršeni kandidat da Vas prati godinama. Ako se ne volite izražavati riječima, možete prilagoditi zlatnu dugmad za manšete tako da izražavaju Vašu osobnost na još jedinstveniji način ili možete pustiti da GLAMIRA spremi jedno srebrno dugme za manšete< umjesto Vas i pošalje na Vašu adresu.

GLAMIRA također omogućava mladoženji odogvarajući odabir koji će se uklopiti u odjeću za vjenčanje. Na dan vjenčanja ne biste trebali nositi bilo što; GLAMIRA dugmad za manšete su kandidati za savršeni izgled. Štoviše, možete ih prilagoditi sebi tako da budete sigurni da je to dugmad koja Vam se sviđa i koju želite nositi. GLAMIRA-in sustav za prilagođavanje će Vam omogučiti da uspješno odaberete drago kamenje, metale i boju. Rezultat će biti par dugmadi za manšete koji će Vam omogučiti da ih doživotno nosite. Dugmad za manšete za vjenčanje koje nudi GLAMIRA su pravi odabir za Vas!

Doslovno možete stvoriti dugmad s Vašim osobnim dizajnom tako da odlučite o boji i obliku dragog kamenja (bilo da želite dijamante ili obićno kamenje) te o vrsti metala. GLAMIRA-ina kolekcija dugmadi za manšete je beskrajna i uzbudljiva te možete pronaći što god poželite!