x
 
   
Nakit s oniksom

ONIKSOM

Crni oniks je poludragi kamen iz obitelji kristala. Zbog svoje tamne i zasićene crne boje, postao je jako tražen i popularan u izradi nakita.

PREPORUČUJEMO

ONIKSOM

Crni oniks je poludragi kamen i član porodice kristala. Dobio je popularnost u nakitu zbog svoje duboke i tamne boje. Pošto je varijanta kalcedona, crni oniks označava moć i snagu. Korišten je kao kamen zacjeljivanja u starim vremenima kod Grka i Rimljana koji su vjerovali da štiti od povreda, loše sreće i bijesa bogova. Oniks je također spomenut u Bibliji u nekoliko navrata. Danas ga tržište nakita nabavlja iz Argentine, Brazila i Indije gdje se i inače pronalazi. Dragocjen i rijedak, crni oniks je vezan za srpanj i znak Jarca i kamen je planeta Saturn...još

Glamira odabire crni oniks AAA kvalitete i kombinira ga sa specijalnim dizajnima za muškarce. Glamira tim profesionalaca zna što se s čime slaže, hladni metali kao platina, srebro i zlato. Tako možete prilagoditi svoj nakit u bilo kojoj boji i leguri, i dati mu toli sjaj. Možete odabrati bilo koji komad za prilagodbu, na primjer, manžete od oniksa. Ili možete koristiti boju noći na Vašem prstenu od crnog oniksa kao izraz Vaše jake, samostalne osobnosti koja se ne može oslabiti! Sve u svemu, Glamira pruža način da pokažete osobnost kroz nakit od crnog oniksa za muškarce.