Nakit s bijelim safirom

White Sapphire
Kod Glamire bijeli safir je AAA čistoće i različitih karata, visoke kvalitete i koristi se za nakit u obliku naušnica, ogrlica, narukvica, ženskih prstena i manžeta za muškarce. Njegova ljepota ga čini vrlo poželjnim u svijetu dragulja i njegova ljepota se ističe bilo da je sam ili ukomponirani s drugim kamenima kako bi se uklopio u Vaš stil. Uključen u kraljevske ornamente, bijeli safir u Glamiri susreće se s modernizmom. Možete napraviti bijeli safir rezan kao smaragd na zlatnoj burmi kako bi dobili kraljevski i moderan prsten s bijelim safirom. Postavke hladnih tonova metala poput srebra i bijelog zlata najbolje idu uz bijeli safir.
Možete ga prilagoditi uz bijelo zlato i napraviti par naušnica s bijelim safirom. Ili možete uzvisiti Vašu ljubav do neba i prikazati svoje osjećaje odabirom nekog od posebnih Glamirinih zaručničkih prstena s bijelim safirom. Također možete nositi svjetlo Apolona oko vrata tako što ćete kreirati ogrlicu soliter od bijelog safira. Dopustite Glamiri da Vas okruži sjajem nebesa i sunčeve svjetlosti pa da Vas privučete svačiji pogled!.

Bijeli safir je dragi kamen i jedan od bezbojnih oblika u porodici safira. Safir dobiva boju od tragova elemenata željeza, kroma, bakra, titanija i magnezija dok se formira. Bijeli safir nema te elemente što ga čini rijetkim i jedinstvenim. Safir je drugi po tvrdoći nakon dijamanta i također je jedan od skupljih dragih kamena koji se pronalazi u Sri Lanci, Madagaskaru, Kambodži, Mijanmaru i Tajlandu. U stara vremena bila je tradicija da ratnici daruju ženama ogrlicu od safira da osiguraju njihovu vjernost. U Grčkoj je safir bio povezan s Apolom, Bogom svjetla i sunca. Kamen rođenja u rujnu štiti od zla i nesreće i privlači blagoslove s neba. Pošto je otporan na ogrebotine, prozirnog sjaja je i prilično čvrst, idealan je za nakit od bijelog safira.