x
 
   
NAKIR S RUŽIČASTIM TURMALINOM

ružičasti turmalin

Ružičasti turmalin dragi kamen (znači “mješavina boja dragog kamena”) jedan je od poludragih kamena koji ima širok spektar boja i poznat je kao kameleon dragih kamena.

Zaručnički Prsteni od Ružičastog  Turmalina

Zaručnički Prsteni od Ružičastog Turmalina

PREPORUČUJEMO
boderPogledajte još

RUŽIČASTI TURMALIN

Ružičasti turmalin dragi kamen (znači “mješavina boja dragog kamena”) jedan je od poludragih kamena koji ima širok spektar boja i poznat je kao kameleon dragih kamena. Njegova boja od svjetlo ružičaste do meke, delikatne pastelno ružičaste mijenja se, ovisno o veličini kamena ili od kombinacije s legurama i drugim dragim kamenima. Na primjer, možete ga pronaći uz bijelo zlato ili srebro i tada je sjajniji. Kao njegova boja, njegova kemijska struktura je složena i drugačija; kombinacija aluminija borosilikata sa željezom, magnezijem ili drugim metalima. Također nazvan i rubelit, ružičasti turmalin je viđen u antičkim izvorima, posebno u egipatskim. Egipatska legenda govori kako je ružičasti turmalin putovao od centra zemlje do sunca preko duge i kako je ponio sve boje sa sobom. Rudnici ružičastog turmalina su u SAD-u, Brazilu i Sri Lanki. On je kamen rođenja u kolovozu i kamen Škorpije.

Glamira nabavlja AAA kvalitetni ružičasti turmalin za Vas i Vaš odabir kako bi najljepša boja bila prilagođena za jedinstven nakit od ružičastog turmalina prstene za žene, djecu i muškarce, naušnice, ogrlice i privjeske, narukvice i zaručničke prstene. Uključujući razne nijanse ružičaste boje, dragi kamen se koristi u svakom dizajnu, počevši od tradicionalnih do modernih i suvremenih stilova. Možete prilagoditi prsten od zlata s ružičastim turmalinom da uhvatite njegovu predivnu boju duge, ili možete naručiti zaručničke prstene s ružičastim turmalinom kako biste dostigli sunce ljubavi! Bilo da je privjesak soliter ili u kombinaciji s drugim kamenom, prilagođena ružičasta turmalin ogrlica Glamirin jednostavan način prilagodbe omogućuje stvaranje jedinstvenog nakita. Osim toga, ovo je idealni kamen zanaušnice s ružičastim turmalinom da pokažu koliko cijenite zvukove koje čujete, ili za narukvicu s ružičastim turmalinom da pokaže boje duge u tmurnoj atmosferi svakodnevnog života! Ukratko, Glamira Vam daje slobodu stavljajući ružičasti turmalin na Vaš dlan da stvorite vlastitu modernu bajku i načinite je modernom i ženstvenom!.