Nakir s ružičastim turmalinom

Pink tourmaline

Glamira nabavlja AAA kvalitetni ružičasti turmalin za Vas i Vaš odabir kako bi najljepša boja bila prilagođena za jedinstven nakit od ružičastog turmalina, prstene za žene, djecu i muškarce, naušnice, ogrlice i privjeske, narukvice i zaručničke prstene. Uključujući razne nijanse ružičaste boje, dragi kamen se koristi u svakom dizajnu, počevši od tradicionalnih do modernih i suvremenih stilova. Možete prilagoditi prsten od zlata s ružičastim turmalinom da uhvatite njegovu predivnu boju duge, ili možete naručiti zaručničke prstene s ružičastim turmalinom kako biste dostigli sunce ljubavi! Bilo da je privjesak soliter ili u kombinaciji s drugim kamenom, prilagođena ružičasta turmalin ogrlica Glamirin jednostavan način prilagodbe omogućuje stvaranje jedinstvenog nakita.


Osim toga, ovo je idealni kamen za naušnice s ružičastim turmalinom da pokažu koliko cijenite zvukove koje čujete, ili za narukvicu s ružičastim turmalinom da pokaže boje duge u tmurnoj atmosferi svakodnevnog života! Ukratko, Glamira Vam daje slobodu stavljajući ružičasti turmalin na Vaš dlan da stvorite vlastitu modernu bajku i načinite je modernom i ženstvenom!.

Ružičasti turmalin dragi kamen (znači “mješavina boja dragog kamena”) jedan je od poludragih kamena koji ima širok spektar boja i poznat je kao kameleon dragih kamena. Njegova boja od svjetlo ružičaste do meke, delikatne pastelno ružičaste mijenja se, ovisno o veličini kamena ili od kombinacije s legurama i drugim dragim kamenima. Na primjer, možete ga pronaći uz bijelo zlato ili srebro i tada je sjajniji. Kao njegova boja, njegova kemijska struktura je složena i drugačija; kombinacija aluminija borosilikata sa željezom, magnezijem ili drugim metalima. Također nazvan i rubelit, ružičasti turmalin je viđen u antičkim izvorima, posebno u egipatskim. Egipatska legenda govori kako je ružičasti turmalin putovao od centra zemlje do sunca preko duge i kako je ponio sve boje sa sobom. Rudnici ružičastog turmalina su u SAD-u, Brazilu i Sri Lanki. On je kamen rođenja u kolovozu i kamen Škorpije.