x
 
   
NARANDŽASTI SAFIR

NARANDŽASTI SAFIR

Posebna boja za naglasak posebnih značajki… Neka ovaj kamen mudrosti, kreativnosti i osjećajnosti odigra važnu rolu u Vašem životu.

Zaručnički Prsteni sa Narandžastim Safirom

Zaručnički Prsteni
sa Narandžastim Safirom

PREPORUČUJEMO

NARANDŽASTI SAFIR

Narančasti Sapphire je veoma moćan kristal, koji pomaže pisacima, pjevačima i umjetnicima, kao i svima onima koji žele izraziti svoje najdublje emocije, misli i vjerovanja na najkreativniji način. Olakšat će božansko nadahnuće i vodit će Vas na putu manifestiranja Vašig duhovnih ideja i vizija. Narandžasti Safir izlučivat će životnu silu, koja će poboljšati Vašu seksualnu energiju i želju, što će uveliko povećati Vašu plodnost. Taj kristal vrlo je umirujuć za srce i um. Oslobađat će Vas neželjenih misli i bilo kakve mentalne napetosti. Također, potaknut će Vaš um da bude otvoren za ljepotu i čudo života, donoseći lakoću i sreću i vraćajući ravnotežu natrag u Vaše tijelo.
Narandžasti Safir aktivirat će i očistit Vašu drugu čakru. To će kontrolirati tok energije i protok informacija dvosmjerno - iz Vašeg tijela u Vaš um, i iz Vašeg uma do Vašeg tijela. Ovo je kristal zanosa, blaženstva i sreće. Poboljšat će Vaše opće stanje i otvoriti Vaš um za nadahnuće, što će unaprijediti Vaš način komuniciranja. Osigurat će da se Vaš kreativni izraz poravna sa željama Vašeg srca i njivovo manifestiranje služit će općem dobru.
Narandžasti Safir donosi energiju radosti, sreće i prijateljstva. On donosi više zadovoljstva u ljubavi i romantici, kao i sreću u obitelji.