x
 
   
Citrine Jewellery

citrinom

Kamen citrina ima žuti odsjaj zbog kombinacije visokog pritiska i temperatura dok se oblikovao od magnezija i titanija.

PREPORUČUJEMO
boderPogledajte još

citrina

Kamen citrina ima žuti odsjaj zbog kombinacije visokog pritiska i temperatura dok se oblikovao od magnezija i titanija. Njegova boja varira od pastelno žute do tamno smeđe i narančaste. I on je član porodice kvarca, rijedak je, čist i sjajan u strukturi. Tokom mnogo godina bio je poznat kao kamen koji je stigao iz Grčke i Rima, gdje se vjeruje da je poznat kao simbol sunca. Citrin ima nalazište u Americi, posebno u južnim dijelovima kontinenta, Brazilu i Boliviji. To je kamen Blizanaca i kamen rođenja u studenom.

Glamira bira kamene AAA kvalitete koji se koriste u nakitu od citrina; prsteni, ogrlice i privjesci, narukvice, zaručnički prsteni i manžete i razni komadi nakita za djecu. U online trgovini možete prilagoditi nakit sa citrinom da uhvatite sunce u Vašem stilu. Kada je postavljen posebno u platini, srebru i bijelom zlatu, može se primijetiti da pokazuje najsjajniju stranu Vama i osjetit ćete njegovu jačinu.

Povezan sa uspjehom i prosperitetom, citrin odražava moć sunca u Glamirinim dizajnima. Za žene, on je divan način da se proslavi ženstvenost i smjelost u isto vrijeme. Divan par naušnica od citrina Vam daje vječni sjaj sunca i mladosti! Ogrlica od citrina pada s neba i sreće Vašu unutarnju snagu. Možete prilagoditi najljepšu zvijezdu i pretvorite je u dostupne prstene s citrinom i ponesete je gdje god išli. Ljepota nikad nije bila bliža i ljepša!...još