x
 
   
NAKIT S AKVAMARINOM

akvamarinom

Kamen akvamarin (ime je dobio od latinskog 'aqua' (voda) i 'mare' (more)) poznat je kao kralj svih dragulja. Kako mu ime kaže, ovaj kamen ima plavu boju vode.

PREPORUČUJEMO
boderPogledajte još

akvamarina

Kamen akvamarin (ime je dobio od latinskog 'aqua' (voda) i 'mare' (more)) poznat je kao kralj svih dragulja. Kako mu ime kaže, ovaj kamen ima plavu boju vode. Klasificiran kao poludragi kamen i član porodice berila, akvamarin se uglavnom pronalazi u zemljama Južne Amerike. S druge strane, danas se povremeno pronađu izuzetno veliki komadi ovog kristala u Brazilu.

Ovaj kamen ne trpi toplinu, tako da joj se ne bi trebao izlagati kako bi zadržao bistrinu svog plavog sjaja po čemu je i popularan. Kao dodatak boji, ima prelijepi oblik koji reflektira prirodno i umjetno svjetlo. Kao mnogo drugih dragih kamena, povezan je s mitovima o vodama i sirenama. Osim toga, u astrološkom smislu on je kamen rođenja ožujka i kamen Vodenjaka.

Glamira se susreće s jedinstvenim bojama putem dizajna nakita s akvamarinom. Biramo samo akvamarine AAA kvalitete. Glamira Vam nudi moć vode u raznim nijansama akvamarina od svijetlo plave do tamno plave. Ako saslušate naušnice od akvamarina čuti ćete pjesmu sirena! Glamira dizajnira svijet mora gdje možete zaroniti duboko i pronađete jedinstvene komade nakita. Dopustite da se kapi talože na akvamarin privjesak oko Vašeg vrata, ili potražite prstene s akvamarinom kombinirane s drugim dragim kamenima samo za Vas, skriveni u škrinji ispod mora. Ovdje je kopno gdje možete prilagoditi akvamarin u bilo koji dizajn i osjetiti svježinu života i tijela! Ovdje pišete svoje mitove!