Loading...

VODIČ ZA ODABIR VELIČINE NARUKVICE

Narukvica je modni dodatak koji se koristi kako za svakodnevnu upotrebu, tako i za glamurozne prigode te odražava stil i žena i muškaraca. Kako ne biste imali problema s odabirom najbolje narukvice koja odgovara vašem ukusu, potrebno je pronaći pravu veličinu za vas. Veličina zapešća može varirati ovisno o težini osobe. Postoje i druge stvari koje utječu na veličinu, kao što je koštana struktura zapešća ili spol. Obično muškarci imaju šira zapešća od žena. Za dizajn narukvica kao što su teniske narukvice, morate obratiti pažnju na oblik vaše ruke kada ih stavljate.

Prosječna veličina narukvice

Cijenimo činjenicu da ne želite mjeriti tuđa zapešća kako ne biste pokvarili iznenađenje.

Srećom, naša 60-dnevna politika povrata omogućava vam da zamijenite narukvicu koju ste kupili ako imate problema s veličinom.

Prosječna veličina narukvice za žene je oko 18 cm, dok je za muškarce oko 20 cm. I to je jednako opcijama srednje veličine GLAMIRA narukvica.

Besplatni mjerač zapešća GLAMIRA

Common Ring Sizes

Za one koji imaju problema s određivanjem prave veličine narukvice, mjerač veličine će točno odrediti vašu veličinu. Uz mogućnost besplatne dostave, našim kupcima pružamo najbolje rezultate prilikom mjerenja narukvice. Ne zaboravite da postoji mogućnost različitih mjerenja ovisno o brandu kojeg želite. Stoga ne propustite ovu priliku da dobijete gratis mjerenje i besplatnu dostavu.

Zamolit ćemo Vas poslati nam email na service@glamira.hr s Vašim imenom i adresom, kako bismo Vam poslali naš besplatni mjerač veličine narukvica. Nemojte zaboraviti dodati zaglavlje "Naručivanje mjerača narukvica". Ili možete jednostavno popuniti ovaj obrazac da biste naručili naš besplatni mjerač veličine narukvica. Trebate ga dobiti do 7 radnih dana na navedenoj adresi.

Mjerač veličine narukvice, koji se može isprintati

Mjerač zapešća koji se može isprintati

Ako slučajno imate pisač kod kuće, možete ga preuzeti u PDF formatu. Pazite da tijekom prijenosa ne promijenite format, da se izvorna veličina ne bi promijenila.

Ako još uvijek niste sigurni koja bi veličina bila najbolja za vas, slobodno kontaktirajte naše stručnjake za savjete po tom pitanju. Kontaktirajte nas 

Savjeti za određivanje veličine narukvice

  • Za tenis i kožne narukvice svakako izmjerite malo iznad kosti zapešća i dodajte otprilike 1,5 centimetar. Na ovaj način vaša narukvica neće biti ni previše labava ni preuska.
  • Ako želite kupiti model "bangle", spojite prste i izmjerite mjesto gdje vam je ruka najšira. Zatim, koristeći tablicu koju vam je poslala GLAMIRA, odlučite koju ćete veličinu odabrati.
  • U ponudi imamo kožne narukvice za muškarce. Iako je srednja veličina prosječna veličina narukvice, možete provjeriti svoju veličinu pomoću naše tablice veličina.

Tablica s veličinama narukvica

Ispod ćete pronaći standardne veličine za narukvice i model narukvica "bangle".

Uk Chart