Vodič za dimenzije
Vodič za dimenzije
 

Dizajnirajte Svoj

GLAMIRA Prsten Nicoletta

1
[i]

2
[i]

3

 • 375 Zlato - 9K
 • 585 Zlato - 14K
 • 750 Zlato - 18K
4

Graviranje [i] [i]

Odaberite vrstu slova

Unutarnje Graviranje

 • more
 • &

Vaša gravuraZatvori

4

[i] [i]
2.654,00 kn

GLAMIRA Prsten Nicoletta

585 Bijelo & Crveno Zlato / Bijeli Safir & Dijamant

Optočeni Soliter Stil - Pokaži sve

Ova cijena je do 55% niža ako se napravi usporedba cijena sa standardnim zlatarnama.
2.654,00 kn
uklj. Porez
Besplatna Dostava
60 Dnevna Garancija Povrata

GLAMIRA Prsten Nicoletta

585 Bijelo & Crveno Zlato / Bijeli Safir & Dijamant

Set Optočeni Soliter Stil - Pokaži sve

Pronađite svoju veličinu
Veličina Prstena -
GLAMIRA Prsten Nicoletta
 • {{label}}:{{options}}
{{qty}} {{name}}
{{qty}} {{name}}
 •  
Postavite pitanje
Detalji

Općenito

Broj artikla [i] NICOLETTA
Širina [i] 1,50 - 5,50 mm
Izdržljiv [i] Da
Pogledajte veličine Kliknite za pregled
Udobno pristajanje [i] Da
Prosječna težina [i] 4.4 Grama

Središnji Kamen

[i]
Potvrda GL Certified
Boja [i]
Clarté [i]
Oblik [i] Princess
Rez [i]
Karat [i] 0.36
Broj kamena [i] 1
Promjer za Kamen 1 [i] 4.0x4.0 mm

Kamen Naglaska

[i]
Potvrda GL Certified
Boja [i]
Clarté [i]
Oblik [i] Princess
Rez [i]
Ukupno karata za kamen [i] 0.16
Broj kamena [i] 8
Promjer za Kamen 2 [i] 1.5x1.5 mm

Možda će Vam se svidjeti

Loading... Loading Results...
 

 
OCJENE I RECENZIJE

Ostavite komentar i podijelite svoje Glamira iskustvo sa svima!

Slike Kupca
Fotografije koje ste snimili s naručenim proizvodom bit će objavljene ovdje kad podijelite s nama.

DETALJI O DOSTAVI

 • Očekivano vrijeme dostave:
 •  
 • Besplatnu dostavu vrši:
 • DHL
 •  Besplatna Dostava
 •  Besplatno graviranje
 •  Besplatna ukrasna kutija
 •  Mogućnost bezimene dostave
UZ OVU KUPOVINU DOBIVATE DODATNE POVOLJNOSTI:
 • 60 Day Return Policy

  60-dnevna politika povrata Angažirani smo Vašim zadovoljstvom. Gravirani ili negravirani proizvodi, ukoliko niste zadovoljni svojim izborom, možete nam ga vratiti u originalnom stanju u roku od 60 dana.

 • 60 Day Resizing Policy

  60-dnevna politika promjene veličine prstena Velike stvari počinju malim detaljima.Glamira rado će Vam pomoći sačuvati Vaše iznenađenje u tajnosti i napraviće jednokratnu besplatnu promjenu veličine prstena u roku od prvih 60 dana od zaprimanja pošiljke.

 • Lifetime Warranty

  Doživotno jamstvo Mi stojimo iza kvalitete našeg nakita i osiguravamo doživotno jamstvo za sve naše proizvode. Svaka narudžba je izrađivana i obrađivana veoma brižno od strane naših stručnjaka, od prve sekunde. Uživajte u kvaliteti profesionalnog remek-djela i budite uvjereni kako će Vaš nakit sa jedinstvenim dizajnom trajati cijeli život

 • 100% Satisfaction Oriented Customer Support

  Korisnička podrška okrenuta 100% zadovoljstvu klijenata Služba za korisničku podršku tvrtke GLAMIRA veselit će se pomoći Vam u jednom od najljepših trenutaka u Vašem životu. Naša misija je Vaše zadovoljstvo; usredsredite se pronaći nakit savršenog dizajna, sve ostalo prepustite nama.

 • Custom Made Jewellery

  Napravljen samo za Vas Vaša posebna prigoda je najvažnija stvar za nas i razumijemo koliko je presudno biti pripravni za nju. Usmjerite svoju energiju na izbor savršenog komada nakita i GLAMIRA kreirat će ga i izraditi specijalno za Vas.
  U Vašoj kupovini imate uključenu i besplatnu ukrasnu kutiju, sa profesionalnim dizajnom, je svaki mali detalj je važan.

 • Fast Delivery

  Brza dostava Vrijeme je ključna riječ kada je u pitanju organiziranje iznenađenja za prosidbu ili vjenčanje. GLAMIRA je ponosna kako može ponuditi jedan od najbržih vremenskih okvira izrade i dostave na tržištu.
  Također, nudimo besplatnu dostavu svih narudžbina. Nadalje, ukoliko želite zadržati svoju narudžbinu kao iznenađenje, jednostavno odaberite mogućnost bezimene dostave tijekom kupovine i poslat ćemo Vaš proizvod u običnom pakiranju bez GLAMIRA logotipa na njemu.

 • Autentičnost certifikata za brilijante i dragulje

  Autentičnost certifikata za brilijante i dragulje Naši vlastiti eksperti-gemolozi pažljivo pregledavaju sve dijamante i dragulje prije izdavanja GLAMIRA certifikata za njih. Za svaku narudžbu dobivate certifikat. Ukoliko ste zainteresirani za dijamante sa GIA (Gemological Institute of America) certifikatom, naša Služba za korisničku podršku veselit će se pomoći Vam.

 • Allergy-Free Material

  Od materijala, koji ne uzrokuju alergiju Za izradu koristimo metale i dragulje vrhunske kvalitete, koji ne uzrokuju alergijsku reakciju. Kada je riječ o nošenju nakita, udobnost je jednako važna koliko i sam nakit. Naš je cilj osigurati Vam ne samo da Vaš personalizirani, savršeni komad nakita izgleda dobro, već i da se osjećate ugodno dok ga nosite.

 • Godine iskustva

  Godine iskustva Zbog dugogodišnjeg profesionalnog ponašanja i nastojanja da stalno unapređuje svoj rad, GLAMIRA posluje u mnogim zemljama i ima podružnice diljem svijeta. Naručivanjem kod nas možete biti sigurni da taj komad nakita pokazuje našu posvećenost na tom polju djelatnosti i višegodišnje iskustvo.

 • Founded in Heilbronn - Germany, delivering top quality since 2008

  Osnovana u Heilbronnu - Njemačka, dostavlja vrhunsku kvalitetu od 2008 g. Ono što GLAMIRU, sa korijenima i osnovanoj u Njemačkoj, čini različitom od ostalih draguljara su dvije ključne riječi: kvaliteta i točnost. Uspostavljeni i provjereni procesi tijekom godina profesionalnog rada i discipline omogućuju nam ponuditi vrhunski nakit i uslugu.

 • Direkto sa izvora

  Direkto sa izvora Svi dragi kameni i nakit. Svaki korak u tradicionalnom modelu prodaje utječe na krajnu cijenu proizvoda. Mi smo proizvođači, koji pokrivaju sve faze u tom procesu, počevši od prvog slova na papiru do predaje pošiljke kurirskoj službi za dostavu. Ukoliko odustanemo od dilera, uvoznika, veletrgovina i glamuroznih izložbenih salona za prodaju nakita, možemo našim korisnicima donijeti značajne uštede.

 • Conflict free diamonds and gemstones

  Legalni dijamanti, dragi kameni i metali, čije podrijetlo nije iz zona konflikata Plemeniti metali i dragi kameni se često dobivaju u jako teškim uvjetima diljem cijelog svijeta. U kompaniji GLAMIRA garantiramo kako su svi dijamanti, dragi kameni i plemeniti metali, koje koristimo za izradu nakita legalni, njihovo podrijetlo je etičko i iz zona bez nasilja, sukladno sa Kimberley procesom.

Dijamant

Dijamanti su bili drago kamenje za divljenje još od davnih vremena. Formirani sto milja ispod površine zemlje prije više od milijarde godina, dijamanti su najčvršći kameni od svih. Također su poznati kao “kraljica dragulja i dragulj kraljice”. U Glamiri, garantiramo da su dijamanti “nekonfliktni”.

Limun-žuti kvarc

Razvrstan kao poludragi kamen, limun-žuti kvarc fascinira ljubitelje nakita svojom veselom bojom. Uglavnom se nalazi u rasponu od svijetlo limun žute nijanse do veoma zasićene intenzivne nijanse žute boje. Ovaj kamen poznat je po svojoj moćnoj i visokoenergetskoj vibraciji, koja uklanja negativne emocije, sumnje u sebe i koja podiže raspoloženje i donosi samopouzdanje osobi, koja ga nosi.

Zultanit

Razvrstan kao poludragi kamen, zultanit je jako popularan zbog svoje jedinstvene značajke da može mijenjati boju. Ovisno o izvoru svjetlosti i iz kog kuta se posmatra, ovaj jako rijetki dragulj može se vidjeti u različitim bojama. Na dnevnom svjetlu ima limeta zelenu nijansu, dok na slabom svijetlu i noću ima boju breskve i rozikastu ili boju višnje.

Zeleni topaz

Razvrstan kao poludragi kamen, zeleni topaz je član obitelji topaza i često se povezu sa odanošću i ljubavlju, zbog svoje zelene boje. On pruža unutarnji mir tijelu i umu, pomaže u rješavanju problema i postizanju dobrog zdravlja.

Zeleni safir

Razvrstan kao dragocjeni kamen, zeleni safir ima posebnu zelenu boju, koja varira od svijetlo menta zelene do tamno zasićene intenzivno zelene boje uslijed prisustva željeza. Kaže se kako ovaj rijetki dragi kamen djeluje smirujuće, odmara oči i podiže povjerenje u onoga tko ga nosi.

Narandžasti safir

Razvrstan kao dragocjeni kamen, narandžasti safir čini da srce tuče brže kod onih koji vole narančastu boju.Sa svojim blijedo narančastim do crvenkasto-narančastim nijansama umiruje Vaše srce i um, oslobađa Vas od negativnih misli i podtiče radost.

Dijamant

Dijamanti su bili drago kamenje za divljenje još od davnih vremena. Formirani sto milja ispod površine zemlje prije više od milijarde godina, dijamanti su najčvršći kameni od svih. Također su poznati kao “kraljica dragulja i dragulj kraljice”. U Glamiri, garantiramo da su dijamanti “nekonfliktni”.

Crni dijamant

Crni dijamanti su dijamanti koji imaju drugačiju kristalnu strukturu koja se naziva polikristal. To znači da je to kao mnogo smrvljenih i pomiješanih dijamanata. Pošto u svojoj strukturi ima kristal čistog ugljika, naziva se "Karbonado". Ipak, tehnički to su dijamanti koji su još tvrđi i još rjeđi od bijelih dijamanata.

RUŽIČASTI SAFIR

Razvrstan kao dragocjeni kamen, ružičasti safir smatran je iznimno rijetkim dok su novi naslovi otkriveni u Madagaskaru, devedesetih godina. Pink je među najrjeđim bojama za safir. Ovo kamenje može doći u sve vrste nijansi, od bebe ružičaste do živopisne, intenzivne magenta. Kaže se da ružičasti safiri predstavljaju odanost, povjerenje i iskrenost, stoga su vrlo popularni kada je riječ o odabiru kamena za angažman prsten.

RODOLJNI GRANAT

Razvrstan kao polu-dragog kamena, Rodojni granat brzo je izrastao u standardni nakitski nakit zbog atraktivne boje i činjenice da je često vrlo čist, bez ikakvih nedostataka i uključaka. Ime potječe od grčke riječi "rhodon" što znači ruža. U hinduizmu je povezana s korijenskom čakrom i vjeruje se da potiče zdravu seksualnu aktivnost, osjećaje stabilnosti i sigurnosti. Ona također promiče uspješno poslovanje i pomaže u izgradnji samopouzdanja.

LONDONSKI PLAVI TOPAZ

Jedna od tri dostupne nijanse Topazovog poludragog kamenja, Londonski plavi topaz zasigurno je posebna i ekskluzivna po svojoj tamnoj boji. S ovom tamnijom sjenilom, London Blue Topaz ističe se i obožava one koji žele sve osim običnih. Svojim specifičnim zelenim nijansama i tamno sivkastom podlogom, Londonski Plavi Topaz savršen je za angažmane ako želite pokazati koliko je vaša ljubav izvanredna. To je dragi kamen koji ne samo da će uhvatiti pozornost svih ljudi, već je čak rekao da vaše komunikacije i vaše izražajne sposobnosti postaju jači.

MORGANIT

Razvrstan kao poludrago kamen, Morganite se smatra prirodnim, izuzetnim i sofisticiranim draguljem koji se može naći samo na nekoliko mjesta širom svijeta. Ironično, cijena ne odražava njegovu rijetkost. Najprecizniji opis sadrži riječi poput rijetke, blistave, izdržljive, izuzetne jasnoće i sjaj. Boja koja je prirodno uzrokovana dodirom mangana, mogu se razlikovati od jasno srebrnkaste ružičaste do breskve i ljubičaste-ružičaste, čineći Morganite izuzetnim i izvanrednim. Slično kao Zeleni Smaragd , Morganite je simbol božanske ljubavi, koji bi mogao biti uzrokovan razlozima da su oba kamena sorte Beril. Odličan izbor za jedinstveni angažirani prsten ili kao dar za tu posebnu prigodu za život.

Ametist

Klasificiran kao poludragi kamen, ametist je ljubičasta prozirna verzija minerala kvarca. Ametisti najčešće dobivaju svoje divne boje od nepravilnosti od nečistoća željeza u njihovim kristalnim strukturama, iako ih može obojiti i izloženost prirodnoj radijaciji.

Zeleni turmalin

Klasificiran kao poludragi kamen, zeleni turmalin (verdelit) se kombinira s mnoštvom metala kako bi formirao svoju masu od borosilikata, koja je jedna od najsloženijih kristalnih struktura. Ima smaragdno zelenu boju zbog kroma u svojoj strukturi. Vjeruje se da privlači sreću, uspeh, obilje i prosperitet.

Citrin

Klasificiran kao poludragi kamen, Citrine, naziv dobiven iz citrinsko žutog voća sličnog limunu sa značenjem “limun” na mnogo jezika, je žuta i/ili narančasta verzija kvarca. On je jedan od najpopularnijih i pristupačan dragi kamen, pa se povezuje s uspjehom i prosperitetom.

Smaragd

Klasificiran kao poludragi kamen, smaragd je vrijedan dragi kamen; ima dublju i življu nijansu zelene boje. Smaragdi, među najrjeđim kamenima, sadrže biljege koji su pokazatelj mnogobrojnih inkluzija i pukotina kroz površinu. Kao kamen Venere, smaragd simbolizira vječnu mladost i ponovno rođenje.

Plavi topaz

Klasificiran kao poludragi kamen, topaz je kamen iz ogromnih i besprijekornih kristala i može se izbrusiti u drago kamenje od tisuća karata. Varira u mnogo prilika kao bezbojan, žut. Sa čvrstoćom kombiniranom s relativnom rasprostranjenosti i dostupnosti, prirodno plavi topaz je veoma rijedak.

Granat

Klasificiran kao poludragi kamen, granat je kombinacija nekoliko usko povezanih minerala koji imaju slične fizičke i kristalne osobine. Granati variraju u boji i veličini. Ipak, najpoznatija boja granata je tamnocrvena i simbol je strastvene posvećenosti.

Rubin

Klasificiran kao dragi kamen, rubin, veoma čvrst, postojan i rijedak, jedan je od najpoželjnijih dragih kamena. Čak i prozirni rubini velikih dimenzija su rjeđi od dijamanata. Rubin je stoljećima bio simbol vitalnosti i plemenitosti.

Safir

Klasificiran kao dragi kamen, safir je varijanta korunda i prozirnog, često plavog dragog kamena povezanoga s mirom i srećom. Na drugom je mjestu uz rubin nakon dijamanta u smislu čvrstoće.

Bijeli safir

Klasificiran kao dragi kamen, bijeli safir je bezbojna vrsta safira. Safir preuzima boju od elemenata u tragovima dok se oblikuje. Bijeli safir nema te elemente u tragovima i to ga čini rijetkim i jedinstvenim.

Vatreni opal

Klasificiran kao poludragi kamen, vatreni opal je bezbojni oblik opala koji obično nema opalescenciju ili pokazuje samo svjetlozelene bljeskove. Njegova boja varira od žute preko narančaste do crvene. Smatra se da potiče maštu i snove.

Kvarc

Klasificiran kao poludragi kamen, kvarc je rasprostranjen u ognjenim i metamorfnim stijenama. Često je ružičast i boje dima ili s nečistoćama.

Ružičasti Kvarc

Klasificiran kao poludragi kamen, ružičasti kvarc je ružičasta varijanta kvarca. Blagih je boja, od svijetlo do srednje ružičaste po intenzitetu.

Dimni kvarc

Klasificiran kao poludragi kamen, dimni kvarc je smeđa dimna varijanta kvarca. Po boji varira od svijetlo sivo smeđe do duboko crne.

Tanzanit

Klasificiran kao poludragi kamen, tanzanit je plava ili ljubičasta varijanta zoisita, koji sadrži vanadij. Kao nedavno otkriveni dragi kamen, tanzanit je postao jedan od najpopularnijih i najatraktivnijih dragih kamena. Vjeruje se da predstavlja život.

Swarovski

Swarovski je mali komad kristala, visoko tehnološki obrađen tako da ima blage i oštrije krivine. Ono što ga razlikuje od drugih je to da njegov rez daje sjajan izgled sličan dijamantu kad se nalazi na svjetlosti.

Swarovski

Swarovski je mali komad kristala, visoko tehnološki obrađen tako da ima blage i oštrije krivine. Ono što ga razlikuje od drugih je to da njegov rez daje sjajan izgled sličan dijamantu kad se nalazi na svjetlosti.

Swarovski

Swarovski je mali komad kristala, visoko tehnološki obrađen tako da ima blage i oštrije krivine. Ono što ga razlikuje od drugih je to da njegov rez daje sjajan izgled sličan dijamantu kad se nalazi na svjetlosti.

Swarovski

Swarovski je mali komad kristala, visoko tehnološki obrađen tako da ima blage i oštrije krivine. Ono što ga razlikuje od drugih je to da njegov rez daje sjajan izgled sličan dijamantu kad se nalazi na svjetlosti.

Peridot

Klasificiran kao poludragi kamen, peridot manji od tri karata je vrlo rasprostranjen ali oni veći od pet karata su rijetki i stoga imaju veću vrijednost. Boja pojedinih peridot dragih kamena varira u nijansi zelene. Kaže se da donosi moć osobi koja ga nosi.

Akvamarin

Klasificiran kao poludragi kamen, sastoji se od svjetlozelene i plavozelene verzije berila. Njegovo ime govori samo za sebe; stoljećima je ovaj bezvremenski dragi kamen boje vode bio simbol mladosti, nade, zdravlja i vjernosti.

Ružičasti turmalin

Klasificiran kao poludragi kamen, ružičasti turmalin je najpoznatija i moderna boja turmalina koji ima najveći spektar boja. Stoga, poznat je kao duga svih dragulja.

Zeleni ametist

Klasificiran kao poludragi kamen, zeleni ametist je svjetlozeleni kvarc kristal (poznat kao prasiolit). Svoju boju duguje toplini vulkanskih aktivnosti ili prirodnom zagrijavanju Zemljine jezgre. Zeleni ametist je kamen koji potiče intuiciju u kombinaciji s ljubavi.

Žuti safir

Klasificiran kao poludragi kamen, žuti safir je prirodna vrsta safira koji je verzija korunda. Nizak sadržaj željeza u korundu je odgovoran za nijansu žutog safira. Kamen je povezan s plodnosti i dobrim brakom.

Biser

Biser je najstariji dragi kamen i stoljećima smatrao za najvrednijim. Ono što razlikuje biser od ostalih dragih kamena jest da je organska tvar koja potječe od živih bića – kamenica i školjki. Nazvani 'suze mjeseca', biseri mogu biti u ružičastoj, bijeloj i crnoj boji.

Biser

Biser je najstariji dragi kamen i stoljećima smatrao za najvrednijim. Ono što razlikuje biser od ostalih dragih kamena jest da je organska tvar koja potječe od živih bića – kamenica i školjki. Nazvani 'suze mjeseca', biseri mogu biti u ružičastoj, bijeloj i crnoj boji.

Biser

Biser je najstariji dragi kamen i stoljećima smatrao za najvrednijim. Ono što razlikuje biser od ostalih dragih kamena jest da je organska tvar koja potječe od živih bića – kamenica i školjki. Nazvani 'suze mjeseca', biseri mogu biti u ružičastoj, bijeloj i crnoj boji.

Oniks

Crni oniks je oblik kalcedona i pripada u klasu kristala. On je kamen uzemljenja, smatra se da pojačava vezu sa stvarnosti osobe koja ga nosi, te da uklanja unutarnju neravnotežu i utjecaj vanjske negativne energije.

Braon Dijamant

Čokoladni dijamanti su smeđe boje, fancy dijamanti koji se smatraju jednim od najpopularnijih dijamanata.Ove dijamante im je dodijeljeno ime 'Čokolada' zbog njihove čokoladne boje.Imaju lijepe kombinacije boja; Smeđi dijamanti također se opisuju kao dijamanti konjaka ili dijamanti pjenušca, ovisno o njihovom atraktivnom rasponu boja od svjetlosti do mraka.Chocolate dijamanti su kamenje koje su trenutno rastući trend u nakita industriji.Ovi dijamanti su zasigurno vaš tip dijamanata, ako ste ovisnik o čokoladi i želite odnijeti jedinstvenu cestu na putu do vrhunskog nakita!

Plavi Dijamant

Plavi dijamanti prvi put su pronađeni u Indiji i doveli su na Zapad u 17. stoljeću.Ove privlačni dijamanti, nose nijanse okeana i neba, održe svoju izvanrednu hladovinu i određeni skup karakteristika.Slično s bilo kojim drugim dijamantima u boji, plavi dijamanti mogu pokazivati širok raspon tonova, od pastih nijansi koje podsjećaju na pošteno nebo, čeličnom plavom ili intenzivnom dubokom moru.Imena kao što su beba plava, kraljevska, mornarica ili ponoć također se obično koriste za klasificiranje tih rijetkih dijamanata.

Zuti dijamant

Žuti dijamanti trenutno posjeduju visoku tržišnu potražnju među ostalim dijamantima u boji.Žuti dijamanti također se mogu nazvati Kanarijem, kao u Canary Yellow Diamondu ili povremeno kao Zimmy.Oni izlažu predivan izgled kada odgovara sa halo i Solitaire podešavanja, ali se takođe može organizovati elegantno i sa drugim postavkama, jer ima veoma jedinstvenu kombinaciju vrednosti zbog svojih živ tena.Ako ste zainteresirani za žuti dijamant, zasigurno imate mnogo alternativnih postavki za nevjerojatno ukrašavanje ovog rijetkog dijamanta!

Zeleni Dijamant

Simbolizirajući prirodu, rast, sklad, izdržljivost i plodnost, Green Diamondovi su visoko cijenjeni i divili se prirodnim dragim kamenjem.Postoji skup tonova koje zeleni dijamant stavlja naprijed.Ovi tonovi će se razlikovati od Faint Green do Fancy Deep, a sve to može biti preferirano u skladu s okusom i željom nositelja.Zeleni dijamanti smatraju se najmirnijom bojom za oko i sadrže vrlo snažnu emocionalnu korespondenciju sa sigurnošću.To može biti razlog zašto mnogi ljubitelji nakita odluče za zeleni dijamant, ne samo na prstenima, već i na naušnicama i privjescima!

Pink dijamant

Najpoznatiji dijamanti, Pink Diamonds zasigurno su svi omiljeni pratilac dame kada je u pitanju nakit! Snažna boja u kombinaciji s izvrsnošću pažljivo oblikovanog i razvrstanog dijamanta je želja koja se ostvaruje.Pojavljujući osjećaj luksuza i romantike, Pink Diamonds su spektakularne dodatke ženskoj kolekciji nakita.Baš kao i drugi dijamanti u boji, Pink Diamondovi također dolaze u različitim nijansama od svjetlosti do mraka, a ti tonovi se nazivaju blago, vrlo lagano, svjetlo, fancy svjetlo, fancy intenzivno, profinjeno duboko i lijepo živopisno.Baš kao i drugi dijamanti u boji, Pink Diamondovi također dolaze u različitim nijansama od svjetlosti do mraka, a ti tonovi se nazivaju blago, vrlo lagano, svjetlo, fancy svjetlo, fancy intenzivno, profinjeno duboko i lijepo živopisno.

Bijeli topaz

Bijeli topaz je poludragi kamen, mineral, iz grupe silikata, koji ima veliku sličnost sa dijamantima. Iako je njegova tvrdoća nešto niža od dijamanata (8 po Mohsovoj ljestvici), bijeli topaz je poznat po svojoj prozirnosti i transparentnosti. Ime topaza potječe od grčke reči ‘tapazos’, što znači ‘tražiti’. Vjerojatno nije slučajno što se smatra da se bijeli topaz koristi kod spiritualnih isceljenja, za promjenu negatvnih misli u pozitivne, u pronalaženju pravilnog puta, svrhe života i pomaže kada Vam je neophodna dodatna energija. Ukoliko tražite nakit sa draguljem, od kojeg ne možete odvojiti pogled, koji ima prozirnost i čistotu jednaku dijamantima, onda je bijeli topaz pravi izbor za Vas.
Boja je provjereno tamno plavu ili tamno plavi. Svjetlost prodire kroz kamen, početnoj razini vrijednog nakita.
Male čestice koje su vidljive golim okom, safir 'bolje (AA) kvalitete su plave sa malo svjetla prodire kroz dragog kamena.
Safirji "najboljše (AAA) '' kakovosti imajo barvo, koji je bogato modra z zelo malo vidnih delčeva u dragom kamnu.
Izuzetno abrazivna povećati sjaj i boju, blistavi sjaj kada žive ili umjetne svjetlosti. Uglavnom iskopano prestižnom prostoru u Cejlonu, hlad je dubok, izrazito plave.
Boja je tamno crvena provjereno. Svjetlost prodire kroz kamen, početnoj razini vrijednog nakita.
Male čestice koje su vidljive golim okom, rubini 'bolje (AA) kvalitete su srednje ružičaste boje s malo svjetlosti prodire kroz dragog kamena.
Rubini „najbolje (AAA) kvalitete s bojom, koja je srednja crvena s vrlo malo vidljivih čestica u dragog kamena Ako ste zainteresirani za visokog sjaja, ova razina kvalitete za vas.
Izuzetno abrazivna povećati sjaj i boju, blistavi sjaj kada žive ili umjetne svjetlosti.
Boja je srednje zelene provjeriti. Svjetlost prodire kroz kamen, početnoj razini vrijednog nakita.
Male čestice koje su vidljive golim okom, smaragdi 'bolje (AA) kvalitete su srednje zeleni sa malo svjetla prodire kroz dragog kamena.
Smaragdi „najbolje (AAA) kvaliteta sa bojom koja je bogata zelena s vrlo malo vidljivih čestica u dragog kamena Ako ste zainteresirani za visokog sjaja, ova razina kvalitete za vas.
Visoka brušenje povečati sijaj in barvo, bleščeči sijaj, ko dnevna ali umetna svetloba. Ponavadi jih nosijo člani kraljeve družine, smaragdi AAAA kakovosti zagotovo prestižno od vseh.
Ovi žuti dijamanti često imaju svjetlu nijansu i mali intenzitet boje. To je minimalni zahtjev za izradu finih nakita.
Sa intenzivnijom bojom, ovi dijamanti su svakako poželjniji žuti dijamanti. Ovi žuti dijamanti imaju srednje intenzivnu boju i nešto tamniju nijansu.
Ovi žuti dijamanti su definitivno najpoželjniji izbor, kada su u pitanju žuti dijamanti. Oni imaju intenzivnu žutu boju i vrlo su pogodni za izradu finog nakita.
Ovi žuti dijamanti imaju najintenzivniju i najizraženiju boju. Oni su veoma rijetki i pogodni za izradu najfinijeg nakita.
Ovi plavi dijamanti često imaju svjetlu nijansu i mali intenzitet boje. To je minimalni zahtjev za izradu finih nakita.
Ovi plavi dijamanti su definitivno najpoželjniji izbor, kada su u pitanju plavi dijamanti. Oni imaju intenzivnu plavu boju i vrlo su pogodni za izradu finog nakita.
Ovi plavi dijamanti imaju najintenzivniju i najizraženiju boju. Oni su veoma rijetki i pogodni za izradu najfinijeg nakita.
Sa intenzivnijom bojom, ovi dijamanti su svakako poželjniji ružičasti dijamanti. Ovi roza dijamanti imaju srednje intenzivnu boju i nešto tamniju nijansu.
Ovi ružičasti dijamanti su definitivno najpoželjniji izbor, kada su u pitanju roza dijamanti. Oni imaju intenzivnu roza boju i vrlo su pogodni za izradu finog nakita.
Ovi ružičasti dijamanti imaju najintenzivniju i najizraženiju boju. Oni su veoma rijetki i pogodni za izradu najfinijeg nakita.
Ovi zeleni dijamanti obično imaju svjetlu nijansu i mali intenzitet boje. To je minimalni zahtjev za izradu finih nakita.
Sa intenzivnijom bojom, ovi dijamanti su svakako poželjniji zeleni dijamanti. Ovi zeleni dijamanti imaju srednje intenzivnu boju i nešto tamniju nijansu.
Ovi zeleni dijamanti su definitivno najpoželjniji izbor, kada su u pitanju zeleni dijamanti. Oni imaju intenzivnu zelenu boju i vrlo su pogodni za izradu finog nakita.
Ovi zeleni dijamanti imaju najintenzivniju i najizraženiju boju. Oni su veoma rijetki i pogodni za izradu najfinijeg nakita.
Ovi smeđii dijamanti obično imaju svjetlu nijansu i mali intenzitet boje. To je minimalni zahtjev za izradu finih nakita.
Sa intenzivnijom bojom, ovi dijamanti su svakako poželjniji smeđi dijamanti. Ovi smeđi dijamanti imaju srednje intenzivnu boju i nešto tamniju nijansu.
Ovi smeđi dijamanti su definitivno najpoželjniji izbor, kada su u pitanju smeđi dijamanti. Oni imaju intenzivnu smeđu boju i vrlo su pogodni za izradu finog nakita.
Oni imaju najintenzivniju i najizraženiju boju. Oni su veoma rijetki i pogodni za izradu najfinijeg nakita.
"Ametist gradiran kao "Dobar (A)" ima male inkluzije. Svjetlost ne prodire kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male inkluzije vidljive su golim okom. Ametist gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Ametist gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može se naći kod najboljih svjetskih draguljara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Ametist.
Tradicionalno Ametist gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprijekornu i jarku boju.
"Citrin gradiran kao "Dobar (A)" ima male inkluzije. Svjetlost ne prodire kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male inkluzije vidljive su golim okom. Citrin gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Citrin gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može se naći kod najboljih svjetskih draguljara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Citrin.
Tradicionalno Citrin gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprijekornu i jarku boju.
"Granat gradiran kao "Dobar (A)" ima male inkluzije. Svjetlost ne prodire kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male inkluzije vidljive su golim okom. Granat gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Granat gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može se naći kod najboljih svjetskih draguljara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Granat.
Tradicionalno Granat gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprijekornu i jarku boju.
"Plavi Topaz gradiran kao "Dobar (A)" ima male inkluzije. Svjetlost ne prodire kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male inkluzije vidljive su golim okom. Plavi Topaz gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Plavi Topaz gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može se naći kod najboljih svjetskih draguljara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Plavi Topaz.
Tradicionalno Plavi Topaz gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprijekornu i jarku boju.
"Peridot gradiran kao "Dobar (A)" ima male inkluzije. Svjetlost ne prodire kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male inkluzije vidljive su golim okom. Peridot gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Peridot gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može se naći kod najboljih svjetskih draguljara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Peridot.
Tradicionalno Peridot gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprijekornu i jarku boju.
"Akvamarin gradiran kao "Dobar (A)" ima male inkluzije. Svjetlost ne prodire kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male inkluzije vidljive su golim okom. Akvamarin gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Akvamarin gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može se naći kod najboljih svjetskih draguljara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Akvamarin.
Tradicionalno Akvamarin gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprijekornu i jarku boju.
"Vatreni-Opal gradiran kao "Dobar (A)" ima male inkluzije. Svjetlost ne prodire kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male inkluzije vidljive su golim okom. Vatreni-Opal gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Vatreni-Opal gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može se naći kod najboljih svjetskih draguljara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Vatreni-Opal.
Tradicionalno Vatreni-Opal gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprijekornu i jarku boju.
"Zeleni Ametist gradiran kao "Dobar (A)" ima male inkluzije. Svjetlost ne prodire kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male inkluzije vidljive su golim okom. Zeleni Ametist gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Zeleni Ametist gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može se naći kod najboljih svjetskih draguljara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Zeleni Ametist.
Tradicionalno Zeleni Ametist gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprijekornu i jarku boju.
"Zeleni Turmalin gradiran kao "Dobar (A)" ima male inkluzije. Svjetlost ne prodire kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male inkluzije vidljive su golim okom. Zeleni Turmalin gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Zeleni Turmalin gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može se naći kod najboljih svjetskih draguljara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Zeleni Turmalin.
Tradicionalno Zeleni Turmalin gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprijekornu i jarku boju.
"Ružičasti Turmalin gradiran kao "Dobar (A)" ima male inkluzije. Svjetlost ne prodire kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male inkluzije vidljive su golim okom. Ružičasti Turmalin gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Ružičasti Turmalin gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može se naći kod najboljih svjetskih draguljara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Ružičasti Turmalin.
Tradicionalno Ružičasti Turmalin gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprijekornu i jarku boju.
"Ružičasti Kvarc gradiran kao "Dobar (A)" ima male inkluzije. Svjetlost ne prodire kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male inkluzije vidljive su golim okom. Ružičasti Kvarc gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Ružičasti Kvarc gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može se naći kod najboljih svjetskih draguljara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Ružičasti Kvarc.
Tradicionalno Ružičasti Kvarc gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprijekornu i jarku boju.
"Tanzanit gradiran kao "Dobar (A)" ima male inkluzije. Svjetlost ne prodire kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male inkluzije vidljive su golim okom. Tanzanit gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Tanzanit gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može se naći kod najboljih svjetskih draguljara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Tanzanit.
Tradicionalno Tanzanit gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprijekornu i jarku boju.
"Dimni Kvarc gradiran kao "Dobar (A)" ima male inkluzije. Svjetlost ne prodire kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male inkluzije vidljive su golim okom. Dimni Kvarc gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Dimni Kvarc gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može se naći kod najboljih svjetskih draguljara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Dimni Kvarc.
Tradicionalno Dimni Kvarc gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprijekornu i jarku boju.
"Morganit gradiran kao "Dobar (A)" ima male inkluzije. Svjetlost ne prodire kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male inkluzije vidljive su golim okom. Morganit gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Morganit gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može se naći kod najboljih svjetskih draguljara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Morganit.
Tradicionalno Morganit gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprijekornu i jarku boju.
"Rodoljni Granat gradiran kao "Dobar (A)" ima male inkluzije. Svjetlost ne prodire kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male inkluzije vidljive su golim okom. Rodoljni Granat gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Rodoljni Granat gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može se naći kod najboljih svjetskih draguljara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Rodoljni Granat.
Tradicionalno Rodoljni Granat gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprijekornu i jarku boju.
"Cavorit gradiran kao "Dobar (A)" ima male inkluzije. Svjetlost ne prodire kroz ovaj dragi kamen. Ulazno nivo za izradu finog nakita.
Neke male inkluzije vidljive su golim okom. Cavorit gradiran kao "Veoma dobar (AA)" ima jednu nijansu boje, koja omogućava da svetlost prolazi kroz dragulj.
Cavorit gradiran kao Excellent (AAA) je veoma kvalitetan dragi kamen i može se naći kod najboljih svjetskih draguljara. Najpoželjniji izbor kada je u pitanju Cavorit.
Tradicionalno Cavorit gradiran Heirloom (AAAA) su koristile kraljevske osobe. Ovi dragulji imaju najveću prozračnost, besprijekornu i jarku boju.
Malobrojne inkluzije, svijetla boja. Svjetlost ne može da prodre kroz ovaj dragi kamen.
Inkluzije ili mali unutarnji kristali su tek jedva primjetni pažljivim pregledavanjem, no nisu ozbiljne konkluzije.
Visokokvalitetni dragulj, koji se može naći kod najpoznatijih svjetskih draguljara. Ovaj kamen ima veoma, veoma male inkluzije, koje nisu vidljive golim okom.
Najviši kvalitet za ovaj dragi kamen. Savršen i sa perfektnim rezom. Nema vidljivih inkluzija čak i pod povećalom od 10X.
Malobrojne inkluzije, svijetla boja. Svjetlost ne može da prodre kroz ovaj dragi kamen.
Inkluzije ili mali unutarnji kristali su tek jedva primjetni pažljivim pregledavanjem, no nisu ozbiljne konkluzije.
Visokokvalitetni dragulj, koji se može naći kod najpoznatijih svjetskih draguljara. Ovaj kamen ima veoma, veoma male inkluzije, koje nisu vidljive golim okom.
Najviši kvalitet za ovaj dragi kamen. Savršen i sa perfektnim rezom. Nema vidljivih inkluzija čak i pod povećalom od 10X.
Malobrojne inkluzije, svijetla boja. Svjetlost ne može da prodre kroz ovaj dragi kamen.
Inkluzije ili mali unutarnji kristali su tek jedva primjetni pažljivim pregledavanjem, no nisu ozbiljne konkluzije.
Visokokvalitetni dragulj, koji se može naći kod najpoznatijih svjetskih draguljara. Ovaj kamen ima veoma, veoma male inkluzije, koje nisu vidljive golim okom.
Najviši kvalitet za ovaj dragi kamen. Savršen i sa perfektnim rezom. Nema vidljivih inkluzija čak i pod povećalom od 10X.
Zeleni Swarovski cirkonij: Ima ista svojstva kao zeleni kubični cirkonij. Razlika je u tome što je Swarovski međunarodni brend poznat po sintetičkim kamenjem.
Zeleni kubični cirkonij: Zeleni kubični cirkonij često se koristi kao zamjena za smaragd. Međutim, to je sintetički kamen, za razliku od smaragda, koji je prirodni dragi kamen i može se naći u različitim nijansama i različite kvalitete.
Swarovski cirkonij: Ima ista svojstva kao prozirni kubični cirkonij; bezbojan je i sjajan. Od kubičnog cirkonija se razlikuje po tome što je Swarovski međunarodni brend poznat po sintetičkim kamenjem.
Kubični cirkonij: Kubični cirkonij je umjetni materijal, koji se zbog svoje izdržljivosti i sjajnosti, koristi kao pristupačna dijamantna alternativa u izradi nakita. Ovaj sintetički kamen može biti proziran i bezbojan, te različite boje i oblika.
Tamno plavi Swarovski cirkonij: Ima ista svojstva kao plavi kubični cirkonij. Razlika je u tome što je Swarovski međunarodni brend poznat po sintetičkim kamenjem.
Tamno plavi kubični cirkonij: Plavi kubični cirkonij često se koristi kao zamjena za safir. Međutim, to je sintetički kamen, za razliku od safira, koji je prirodni dragi kamen i može se naći u različitim nijansama i različite kvalitete.
Crveni Swarovski cirkonij: Ima ista svojstva kao crveni kubični cirkonij. Razlika je u tome što je Swarovski međunarodni brend poznat po sintetičkim kamenjem.
Crveni kubični cirkonij: Crveni kubični cirkonij često se koristi kao zamjena za rubin. Međutim, to je sintetički kamen, za razliku od safira, koji je prirodni dragi kamen i može se naći u različitim nijansama i različite kvalitete.
Ovi dijamanti sadrže uočljive inkluzije, koje su lako otkrivaju pod povećalom od 10X i jasno su vidljive golim okom.
SI dijamanti sadrže sitne inkluzije, koje su uočljive pod povećalom od 10X i često su vidljive golim okom.
Dijamanti ove jasnoće mogu sadržavati vrlo male sporedne inkluzije, koje se mogu vidjeti pod povećalom od 10X i nisu vidljive golim okom.
Dijamanti ove jasnoće mogu sadržavati vrlo, vrlo male inkluzije, koje se vrlo teško otkrivaju pod povećalom od 10X i nisu vidljive golim okom.
VS dijamanti su poznati po tome što imaju veoma fine inklizije, koje nisu vidljive golim okom i mogu se vidjeti jedino pod povećalom.
Dijamanti sa VVS čistotom sadrže veoma, veoma fine inklizije, koje je izuzetno teško uočiti sa povećalom od 10X. Ove inklizuje nisu vidljive golim okom.
"Fine do vrlo fine inkluzije" nisu vidljive golim okom i mogu se vidjeti jedino pod povećanjem.
Odnosi se na "vrlo vrlo malo uključenih" inkluzija i poznata je kao jedna od najviših ocjena bezbojnosti dijamanta, u rangu unutarnje besprijekorna i besprijekorna bezbojnost.
Prirodan, svijetlo zasićen obojani rubin, koji nije bio podvrgnut procesu toplinske obrade. Ova vrsta rubina ima vrhunsku kvalitetu sa zanemarljivo malim inkluzijama, koje mogu biti vidljive golim okom.
Prirodni i vrlo intenzivno obojani rubin, koji nije bio podvrgnut procesu toplinske obrade. Smatra se kako je to rubin, koji ima najveću vrijednost.
Prirodan, tamno plavi safir, koji nije bio podvrgnut procesu toplinske obrade. Ova vrsta safira ima vrhunsku kvalitetu sa zanemarljivo malim inkluzijama, koje mogu biti vidljive golim okom.
Prirodni i vrlo intenzivno obojani safir, koji nije bio podvrgnut procesu toplinske obrade. Smatra se kako je to safir, koji ima najveću vrijednost.
Prirodan, zasićeno obojani smaragd, koji nije bio podvrgnut procesu toplinske obrade. Ova vrsta smaragda ima vrhunsku kvalitetu sa zanemarljivo malim inkluzijama, koje mogu biti vidljive golim okom.
Prirodni i vrlo intenzivno obojani smaragd, koji nije bio podvrgnut procesu toplinske obrade. Smatra se kako je to smaragd, koji ima najveću vrijednost.

375 Crveno-bijelo zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
375 Zlato – zlato od 9K sadrži 9 dijelova zlata i 15 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 37,5-postotnim zlatom.

375 Bijelo-crveno zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
375 Zlato – zlato od 9K sadrži 9 dijelova zlata i 15 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 37,5-postotnim zlatom.

375 Bijelo-žuto zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
375 Zlato – zlato od 9K sadrži 9 dijelova zlata i 15 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 37,5-postotnim zlatom.

375 Žuto-bijelo zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
375 Zlato – zlato od 9K sadrži 9 dijelova zlata i 15 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 37,5-postotnim zlatom.

375 Bijelo-žuto-crveno zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
375 Zlato – zlato od 9K sadrži 9 dijelova zlata i 15 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 37,5-postotnim zlatom.

375 Žuto-bijelo-crveno zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
375 Zlato – zlato od 9K sadrži 9 dijelova zlata i 15 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 37,5-postotnim zlatom.

375 Crveno-bijelo-žuto zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
375 Zlato – zlato od 9K sadrži 9 dijelova zlata i 15 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 37,5-postotnim zlatom.

375 Bijelo zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
375 Zlato – zlato od 9K sadrži 9 dijelova zlata i 15 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 37,5-postotnim zlatom.

375 Žuto zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
375 Zlato – zlato od 9K sadrži 9 dijelova zlata i 15 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 37,5-postotnim zlatom.

375 Crveno zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
375 Zlato – zlato od 9K sadrži 9 dijelova zlata i 15 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 37,5-postotnim zlatom.

585 Crveno-bijelo zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
585 Zlato - zlato od 14K sadrži 14 dijelova zlata i 10 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 58,5-postotnim zlatom.

585 Bijelo-crveno zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
585 Zlato - zlato od 14K sadrži 14 dijelova zlata i 10 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 58,5-postotnim zlatom.

585 Bijelo-žuto zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
585 Zlato - zlato od 14K sadrži 14 dijelova zlata i 10 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 58,5-postotnim zlatom.

585 Žuto-bijelo zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
585 Zlato - zlato od 14K sadrži 14 dijelova zlata i 10 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 58,5-postotnim zlatom.

585 Bijelo-žuto crveno zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
585 Zlato - zlato od 14K sadrži 14 dijelova zlata i 10 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 58,5-postotnim zlatom.

585 Žuto-bijelo-crveno zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
585 Zlato - zlato od 14K sadrži 14 dijelova zlata i 10 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 58,5-postotnim zlatom.

585 Crveno-bijelo-žuto zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
585 Zlato - zlato od 14K sadrži 14 dijelova zlata i 10 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 58,5-postotnim zlatom.

585 Bijelo zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
585 Zlato - zlato od 14K sadrži 14 dijelova zlata i 10 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 58,5-postotnim zlatom.

585 Žuto zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
585 Zlato - zlato od 14K sadrži 14 dijelova zlata i 10 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 58,5-postotnim zlatom.

585 Crveno zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
585 Zlato - zlato od 14K sadrži 14 dijelova zlata i 10 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 58,5-postotnim zlatom.

750 Crveno-bijelo zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
750 Zlato - zlato od 18K sadrži 18 dijelova zlata i 6 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 75-postotnim zlatom.

750 Bijelo-crveno zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
750 Zlato - zlato od 18K sadrži 18 dijelova zlata i 6 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 75-postotnim zlatom.

750 Bijelo-žuto zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je sustav označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
750 Zlato - zlato od 18K sadrži 18 dijelova zlata i 6 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 75-postotnim zlatom.

750 Žuto-bijelo zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
750 Zlato - zlato od 18K sadrži 18 dijelova zlata i 6 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 75-postotnim zlatom.

750 Bijelo-žuto-crveno zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
750 Zlato - zlato od 18K sadrži 18 dijelova zlata i 6 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 75-postotnim zlatom.

750 Žuto-bijelo-crveno zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
750 Zlato - zlato od 18K sadrži 18 dijelova zlata i 6 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 75-postotnim zlatom.

750 Crveno-bijelo-žuto zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
750 Zlato - zlato od 18K sadrži 18 dijelova zlata i 6 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 75-postotnim zlatom.

750 Bijelo zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
750 Zlato - zlato od 18K sadrži 18 dijelova zlata i 6 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 75-postotnim zlatom.

750 Žuto zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
750 Zlato - zlato od 18K sadrži 18 dijelova zlata i 6 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 75-postotnim zlatom.

750 Crveno zlato

Oznake 18K, 14K ili 9K ukazuju na to koliko je čistog zlata prisutno u smjesi. Zlato od 24K poznato je kao 100 % čisto zlato. Ovaj je system označavao koliki je udio čistog zlata u artiklu:
750 Zlato - zlato od 18K sadrži 18 dijelova zlata i 6 dijelova druge legure metala, obično varirajuće količine srebra, bakra, cinka, platine ili paladija, što ga čini 75-postotnim zlatom.

925 Srebro

Srebro je dragocjeni metal te je, slično zlatu, prefino da bi se koristilo u čistom obliku. Kako bi srebro bilo dovoljno izdržljivo za korištenje u nakitu, čisto srebro, finoće 0,999 (99,9 %), se često legira s malim količinama bakra ili drugih metala (7,5 %). Bakar ili drugi metali se dodaju kako bi se srebru dodala čvrstoća te je rezultirajući proizvod sterling srebro finoće 0,925 (92,5 %). Dopuštene oznake kvalitete za sterling srebro su sterling, sterling srebro, ster i 925.

950 Platina

Smatrana za jedan od najčišćih i najdragocjenijih metala koji se koriste u suvremenoj proizvodnji nakita, platina je postala sinonim za luksuz i dugotrajnost. Zbog svoje tvrdoće i trajnosti, čista se platina često miješa s drugim metalima kako bi postala kovnija. Legurski metali koji se najčešće miješaju s platinom su bakar, paladij, rodij, iridij i titanij. Platina, koja je četiri puta tvrđa od zlata, poznata je po svojoj podnošljivosti na opterećenje, otpornosti na oštećenje i trošivost te popriličnoj težini. Artikli s oznakom čistoće 950 mješavina su od 95 % platine i 5 % legurskih metala (obično rutenija, bakra, kobalta, iridija, rodija ili paladija). Jedino se metali s oznakom čistoće 950 smatraju vrhunskom platinum.

950 Paladij

Legure paladija 950, razvijene za izradu nakita, obično sadrže 95 % paladija i oko 5 % rutenija te drugih legurskih metale u tragovima. Osim toga, paladij 950 ne zahtjeva platiranje rodijem te ima poželjne karakteristike oblikovanja slične platini.

500 Paladijum

Paladij pripada istoj grupi metala i ima iste kemijske osobine kao platina, ali je mekši i ima više prijateljsku cijenu.To se može koristiti kao izbjeljivanje u proizvodnji bijelog zlata.To je prirodno, sjajna i srebrno - bijele boje ne moraju biti obloženi.Paladij sadrži 50% paladij, a ostatak se sastoji od drugih elemenata.Preostale metalne legure obično srebro i cin

Platina 600

Platinum je najdragocjeniji metal u svijetu i u iznimno rijetkim slučajevima, može se vidjeti 100% čista platina, kao i ostatak metala obično se sastoje od drugih elemenata.Konačno, to je plemeniti metal, ne samo zbog svoje iznimne ljepote i trajnosti, ali i zbog platine nije lako naćiJeste li znali da je za proizvodnju jednog unca od platine je biti minirano 10 tona rude?600 platina je 60% -tne čistoće platine, dok je preostali dio metala koji se sastoji od drugih elemenata.
U GLAMIRI izbramo metali koji se koriste u proizvodnom procesu, od najpouzdanijih dobavljača širom svijeta, s posebnim naglaskom na vrijednost.Naši klijenti imaju povjerenja u nas, tako da je naša dužnost da ih na tečajevima koje nudimo, pružanje izvrsnosti koju zaslužuju.

950 Platina & Zlato

Nakit od 950 Platine sadrži 95% platine. Platina je metal koji ne uzrokuje alergijsku reakciju i zahvaljujući stabilnoj strukturi je pogodna za dugotrajnu upotrebu. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 950 Platina & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

950 Platina & Zlato

Nakit od 950 Platine sadrži 95% platine. Platina je metal koji ne uzrokuje alergijsku reakciju i zahvaljujući stabilnoj strukturi je pogodna za dugotrajnu upotrebu. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 950 Platina & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

950 Platina & Zlato

Nakit od 950 Platine sadrži 95% platine. Platina je metal koji ne uzrokuje alergijsku reakciju i zahvaljujući stabilnoj strukturi je pogodna za dugotrajnu upotrebu. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 950 Platina & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

925 Srebro & Zlato

925 Srebro, također poznato i kao “Sterling srebro”, sadrži 92,5% srebra. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 925 Srebro & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

925 Srebro & Zlato

925 Srebro, također poznato i kao “Sterling srebro”, sadrži 92,5% srebra. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 925 Srebro & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

925 Srebro & Zlato

925 Srebro, također poznato i kao “Sterling srebro”, sadrži 92,5% srebra. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 925 Srebro & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

950 Platina & Zlato

Nakit od 950 Platine sadrži 95% platine. Platina je metal koji ne uzrokuje alergijsku reakciju i zahvaljujući stabilnoj strukturi je pogodna za dugotrajnu upotrebu. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 950 Platina & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

950 Platina & Zlato

Nakit od 950 Platine sadrži 95% platine. Platina je metal koji ne uzrokuje alergijsku reakciju i zahvaljujući stabilnoj strukturi je pogodna za dugotrajnu upotrebu. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 950 Platina & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

950 Platina & Zlato

Nakit od 950 Platine sadrži 95% platine. Platina je metal koji ne uzrokuje alergijsku reakciju i zahvaljujući stabilnoj strukturi je pogodna za dugotrajnu upotrebu. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 950 Platina & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

925 Srebro & Zlato

925 Srebro, također poznato i kao “Sterling srebro”, sadrži 92,5% srebra. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 925 Srebro & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

925 Srebro & Zlato

925 Srebro, također poznato i kao “Sterling srebro”, sadrži 92,5% srebra. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 925 Srebro & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

925 Srebro & Zlato

925 Srebro, također poznato i kao “Sterling srebro”, sadrži 92,5% srebra. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 925 Srebro & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

950 Platina & Zlato

Nakit od 950 Platine sadrži 95% platine. Platina je metal koji ne uzrokuje alergijsku reakciju i zahvaljujući stabilnoj strukturi je pogodna za dugotrajnu upotrebu. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 950 Platina & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

950 Platina & Zlato

Nakit od 950 Platine sadrži 95% platine. Platina je metal koji ne uzrokuje alergijsku reakciju i zahvaljujući stabilnoj strukturi je pogodna za dugotrajnu upotrebu. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 950 Platina & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

950 Platina & Zlato

Nakit od 950 Platine sadrži 95% platine. Platina je metal koji ne uzrokuje alergijsku reakciju i zahvaljujući stabilnoj strukturi je pogodna za dugotrajnu upotrebu. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 950 Platina & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

925 Srebro & Zlato

925 Srebro, također poznato i kao “Sterling srebro”, sadrži 92,5% srebra. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 925 Srebro & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

925 Srebro & Zlato

925 Srebro, također poznato i kao “Sterling srebro”, sadrži 92,5% srebra. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 925 Srebro & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

925 Srebro & Zlato

925 Srebro, također poznato i kao “Sterling srebro”, sadrži 92,5% srebra. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 925 Srebro & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

950 Platina & Zlato

Nakit od 950 Platine sadrži 95% platine. Platina je metal koji ne uzrokuje alergijsku reakciju i zahvaljujući stabilnoj strukturi je pogodna za dugotrajnu upotrebu. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 950 Platina & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

950 Platina & Zlato

Nakit od 950 Platine sadrži 95% platine. Platina je metal koji ne uzrokuje alergijsku reakciju i zahvaljujući stabilnoj strukturi je pogodna za dugotrajnu upotrebu. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 950 Platina & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

950 Platina & Zlato

Nakit od 950 Platine sadrži 95% platine. Platina je metal koji ne uzrokuje alergijsku reakciju i zahvaljujući stabilnoj strukturi je pogodna za dugotrajnu upotrebu. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 950 Platina & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

925 Srebro & Zlato

925 Srebro, također poznato i kao “Sterling srebro”, sadrži 92,5% srebra. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 925 Srebro & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

925 Srebro & Zlato

925 Srebro, također poznato i kao “Sterling srebro”, sadrži 92,5% srebra. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 925 Srebro & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

925 Srebro & Zlato

925 Srebro, također poznato i kao “Sterling srebro”, sadrži 92,5% srebra. Nakit od zlata je izrađen od kovine zlata i različitih metala, koji su obavezni i zaduženi za dobru obradu. Kombinacija: 925 Srebro & Zlato omogućava korištenje oba metala zajedno u izradi jednog komada nakita. Količina zlata ovisi od karata zlata, kojeg ste odabrali.

Potvrda  

 

GL Certified

GIA

Jasnoća : VS
Boja : H
Rez : Vrlo dobar
Karat : 0.36 crt
Prilagođavanje dijamanta

Jasnoća

 

SI1

VS2

VS1

VVS2

VVS1

IF

Boja

 

J

I

H

G

F

E

D

Rez

 

Fair

Dobar

Jako dobar

Odličan